Πολεμοφόδια 18,5 τόνων μάζεψε ο Δήμος από τα Εξάρχεια – Αλωνίζουν οι μπαχαλάκηδες

Μήνυμα εξέγερσης για τον Α.Γρηγορόπουλο από ένοπλους αντιεξουσιαστές στη Ράκκα

Πάνω από 18 τόνοι είναι τα απομεινάρια της μάχης στα Εξάρχεια μετά τα επεισόδια που έγιναν ανήμερα της επετείου  των εννέα χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Δυο μέρες μετά, η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο. Τα ξημερώματα της Παρασκευής, οι νεαροί έκαψαν 5 ακόμη αυτοκίνητα.

Οι κάτοικοι βλέποντας τις περιουσίες τους να γίνονται θρύψαλα και στάχτη ετοιμάζονται να κάνουν μηνύσεις.

Μπορεί ο δήμος κατόπιν εντολής της αστυνομίας να απομάκρυνε 300 κάδους απορριμμάτων, όμως οι γνωστοί -άγνωστοι αποφασισμένοι να στήσουν το εμπόλεμο σκηνικό είχαν τη λύση, μεταφέροντας κάδους από άλλα σημεία της πόλης.

Ορμητήριο και αποθήκη πολεμοφοδίων των μπαχαλάκηδων και οι ταράτσες των Εξαρχείων.

Οι γνωστοί άγνωστοι επίσης μαζεύουν πολεμοφόδια από κάθε στενό των Εξαρχείων και από κάθε μισογκρεμισμένο κτίριο.

Θύμα φυσικά όλων αυτών των πολεμικών καταστάσεων ο… «άμαχος πληθυσμός» των Εξαρχείων.

ΤΜΗΜΑ… ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥ (ΚΑΙ) ΣΤΟ ΑΠΘ ΑΠΟ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ

 

«Παραβίασαν τις κλειδαριές που είχαμε βάλει, σπάσανε τα λουκέτα , ανέβηκαν στη ταράτσα.Από κάτω έσπαγαν τα μάρμαρα και πετούσαν πέτρες .Αισθάνομαι ηττημένος μπροστά σε αυτό το πράγμα που λέγεται βλακεία.Έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Είναι θλιβερό» δήλωσε στο Star ο Χαρίτων-Σαρλ Χιντήρογλου, Κοσμήτορας του ΑΠΘ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΡΑΚΚΑ – ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

 

Με αφορμή την επέτειο για το θάνατο του Γρηγορόπουλου, Έλληνες αντιεξουσιαστές που συμμετέχουν σε ένοπλες ομάδες Κούρδων ανταρτών και πολεμούν στη Συρία, έστειλαν στους συντρόφους τους στα Εξάρχεια, το δικό τους μήνυμα εξέγερσης, όπως λένε,  από τη πόλη Ράκα που μέχρι και πριν από δύο μήνες ήταν προπύργιο των Τζιχαντιστών.

Αυτή η ένοπλη ομάδα των Ελλήνων αναρχικών προβληματίζει ιδιαίτερα τις διωκτικές αρχές.

Εκπαιδευμένοι σε πραγματικά πεδία μάχης, γνωρίζουν να χειρίζονται πυροβόλα όπλα ακόμη και αντιαρματικά. Το αγωνιώδες  ερώτημα για την αστυνομία είναι,  ποιοι είναι αυτοί που κρύβονται πίσω από τους κουκούλες και πολύ περισσότερο τι προτίθενται να πράξουν όταν επιστρέψουν στην Αθήνα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top