Εικόνες καταστροφής στη Νέα Πέραμο και στη Μάνδρα από την κακοκαιρία

Η Πυροσβεστική έχει λάβει 200 κλήσεις για βοήθεια – Πλημμύρισαν σπίτια και επιχειρήσεις

Εικόνες καταστροφής καταγράφονται στη Νέα Πέραμο και στη Μάνδρα Αττικής μετά από την ισχυρή νεροποντή που έπληξε την περιοχή.

Το ποτάμι στη Νέα Πέραμο φούσκωσε απότομα και μετατράπηκε σε χείμαρρο που παρέσυρε τα πάντα στο πέρασμά του.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, ενώ αρκετοί οδηγοί εγκλωβίστηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους και κινδύνευσαν.

Διαβάστε επίσης: Πλημμύρες με εγκλωβισμένους στη Νέα Πέραμο – Υπερχείλισε το ποτάμι, κινδύνευσαν οδηγοί

Σπίτια, καταστήματα, υπόγεια, έχουν πλημμυρίσει, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχθεί 200 κλήσεις για απαντλήσεις νερών και παροχή βοήθειας.

Ο χείμαρρος παρέσυρε αυτοκίνητα, ακόμα και βαριά σκαπτικά οχήματα, ενώ μετά από απόφαση της περιφέρειας σήμερα τα σχολεία στη Νέα Πέραμο και την Μάνδρα θα παραμείνουν κλειστά.

Όπως ενημερώνει η Τροχαία, η κυκλοφορία των οχημάτων έχει διακοπεί από το 39ο χιλιόμετρο της Παλιάς Εθνικής Οδού, στην Νέα Πέραμο, ενώ προβλήματα παρουσιάζονται και στην νέα Εθνική Οδό στο ρεύμα προς Κόρινθο, αφού στο 32ο χιλιόμετρο, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο από την δεξιά και την μεσαία λωρίδα, ενώ στο 33ο χιλιόμετρο και στο 34ο χιλιόμετρο διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Πυροσβεστική: Έκκληση στους οδηγούς να μην κινούνται προς τα Μέγαρα

Έκκληση στους οδηγούς, εάν έχουν τη δυνατότητα να μην κινούνται προς την περιοχή των Μεγάρων για τη δική τους ασφάλεια και τη διευκόλυνση των σωστικών συνεργείων, απευθύνει η Πυροσβεστική λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Μάλιστα, έχουν συγκροτηθεί συνεργεία που με τη συνδρομή της αστυνομίας προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top