Φρίκη στην Κέρκυρα! 60χρονος επιχειρηματίας έκανε διακοπές με 14χρονη στην οποία ασελγούσε

Το γνώριζε η μητέρα της

Επιχειρηματίας έκανε διακοπές και ασελγούσε σε 14χρονη

Μια απίστευτη ιστορία ήρθε στο φως στην Κέρκυρα όταν η αστυνομία συνέλαβε 60χρονο επιχειρηματία από το Βόλο μέσα σε δωμάτιο ξενοδοχείου να ασελγεί σε βάρος 14χρονης και μάλιστα με την άδεια της μητέρας της.

Το νήμα άρχισε να ξετυλίγεται όταν υπάλληλοι του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε άκουσαν περίεργους θορύβους και φωνές από το δωμάτιο που διέμενε ο 60χρονος με τη 14χρονη, την οποία είχε παρουσιάσει σαν κόρη του.

Αμέσως ενημέρωσαν την υποδιεύθυνση Ασφαλείας και αστυνομικοί έσπευσαν στο ξενοδοχείο, όπου προχώρησαν στη σύλληψη του επιχειρηματία.

Όπως διαπίστωσαν ο άνδρας είχε επιχειρήσει να βιάσει το κορίτσι, το οποίο αντιστάθηκε κι έτσι ακούστηκαν οι φωνές της.

Παράλληλα ενημερώθηκαν και οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι συνέλαβαν τη μητέρα του παιδιού με την κατηγορία της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Τα όσα αποκαλύφθηκαν είναι ανατριχιαστικά. Ο 60χρονος φέρεται να ασελγούσε σε βάρος του κοριτσιού τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ κατά το παρελθόν πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε ανάλογη σχέση και με τη δεκαοχτάχρονη σήμερα αδελφή της.

Τα δυο κορίτσια προέρχονται από πολύ φτωχή οικογένεια. Ο επιχειρηματίας λοιπόν φέρεται να έκανε διάφορα δώρα στη μητέρα, ενώ πλήρωνε κάποιες φορές και το ενοίκιο, κι έτσι εκείνη έδινε τη συναίνεσή της να παίρνει τα κορίτσια της σε πολυήμερα ταξίδια μαζί του. Μάλιστα ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού.

Η μητέρα μετά τη σύλληψή της μεταφέρθηκε στην Κέρκυρα για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top