Το Star στον τόπο της ναυτικής τραγωδίας στην Αίγινα-Η σοκαριστική μαρτυρία ενός άνδρα από το πλήρωμα της υδροφόρας

Όλα έγιναν μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα (φωτο, video)

Στο σημείο της ναυτικής τραγωδίας που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στην Αίγινα, βρέθηκε η κάμερα του Star.

Όπως θα δείτε τόσο στο video όσο και στις φωτογραφίες, τα σημάδια πάνω στην υδροφόρα μετά την πρόσκρουση με αλιευτικό σκάφος είναι εμφανή.

Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

Μια πολύ σημαντική μαρτυρία ενός άνδρα από το πλήρωμα της υδροφόρας μετέφερε ο Βαγγέλης Γκούμας. Σύμφωνα με τα όσα του είπε, δεν κατάλαβαν πώς έπεσε το αλιευτικό πάνω στην υδροφόρα που ήταν γεμάτη με νερό και είχε ξεκινήσει από το λιμάνι του Πειραιά.

Άκουσαν έναν δυνατό θόρυβο και ξαφνικά είδαν το αλιευτικό να έχει γίνει κομμάτια από την πρόσκρουση, και δυο ανθρώπους μες τη θάλασσα να παλεύουν με τα κύματα προκειμένου να γλιτώσουν. 

Όλα έγιναν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ενώ τα μέλη του πληρώματος του αλιευτικού, δεν γνώριζαν κολύμπι και δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα, με αποτέλεσμα τα δυο αδέρφια που ήταν ψαράδες και εκείνη την ώρα μάζευαν τα δίχτυα τους, να πνιγούν.

Το Λιμενικό μετέφερε την υδροφόρα και την έδεσε στο λιμάνι της Αίγινας. Τόσο ο καπετάνιος της υδροφόρας όσο και τα μέλη του πληρώματος, βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο λιμενικό προκειμένου οι λιμενικοί να πάρουν τις απαραίτητες καταθέσεις και να εξακριβώσουν τα αίτια του δυστυχήματος.

Μια από τις πιο τραγικές εικόνες, ήταν αυτή που περιέγραψε ο καπετάνιος των πλοίων της γραμμής στο Star, καθώς στο σημείο της τραγωδίας υπήρχε μια μαύρη σημαία, ένα τμήμα του αλιευτικού σκάφους, και οι δυο σοροί των ανθρώπων που επέβαιναν στο αλιευτικό σκάφος, βρίσκονταν πάνω στην υδροφόρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top