«Βρείτε το δολοφόνο του Μάριου»-Οι γονείς του 11χρονου που σκοτώθηκε διαδήλωσαν στο Μενίδι

Μαζί με 1.500 κατοίκους της περιοχής βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή των συγκεντρώσεων

Στην πρώτη γραμμή της χθεσινής συγκέντρωσης των κατοίκων του Μενιδίου, βρέθηκαν οι γονείς του αδικοχαμένου Μάριου, του 11χρονου που πριν από 19 ημέρες σκοτώθηκε από «αδέσποτη» σφαίρα κατά την διάρκεια της σχολικής γιορτής.

Περίπου 1.500 κάτοικοι της περιοχής που έχουν αγανακτίσει από την εγκληματικότητα αλλά και από τον χαμό του 11χρονου μαθητή, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημαρχείο της περιοχής, και πραγματοποίησαν πορεία που οργανώθηκε από το Σύλλογο Γυναικών Αχαρνών, το δήμο και πολιτιστικούς συλλόγους.

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΜΠΑΝΙΣΤΗ

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Μάριου, οι οποίοι κρατούσαν το πανό και έστειλαν το δικό τους μήνυμα για να μην χαθεί άλλη ανθρώπινη ζωή.

«Βρείτε τον δολοφόνο του Μάριου τώρα» έγραφε το πανό που κρατούσαν οι γονείς του μαθητή.

Όπως διαβάζουμε στον «Ελεύθερο Τύπο», η συγκέντρωση είχε παλμό, ενώ μεταξύ άλλων ειπώθηκαν τα συνθήματα «έξω τα κέντρα θανάτου από τα σχολεία» και «έξω η πρέζα από το Μενίδι».

Το «παρών» έδωσε και ο δήμαρχος Μενιδίου, Γιάννης Κασσαβός, ο οποίος δήλωσε ότι δεν θα σταματήσει να ζητάει καλύτερη αστυνόμευση για να γίνει πιο ασφαλής η περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣHΣ: 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top