Στους μεγάλους συμμάχους του συλλόγου " Όραμα Ελπίδας" προστέθηκε ο όμιλος Υγείας Ιασώ

Με τη δημιουργία Κέντρου Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών

Ισχυρός σύμμαχος στην αλυσίδα των υποστηρικτών του συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» αποτελεί πλέον ο όμιλος ΙΑΣΩ. Ο πρόεδρος του ομίλου,  Δρ. Γεώργιος Σταματίου και η πρόεδρος του συλλόγου Ελπίδα, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη,  υπέγραψαν σύμφωνο συνεργασίας και ανακοίνωσαν τη δημιουργία του νέου Κέντρου Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

 «Νιώθω ιδιαίτερα υπερήφανος που μας δίνεται η ευκαιρία να συμμετέχουμε σε μία δράση ανθρωπιστικού χαρακτήρα με κινητήριο δύναμη τον εθελοντισμό. Με την πρωτοβουλία μας να υποστηρίξουμε το έργο του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, στεκόμαστε αρωγοί και βοηθάμε στο να σωθούν ακόμα περισσότερες ζωές» δήλωσε ο κ. Σταματίου.

Στο ΙΑΣΩ, το οποίο λειτουργεί  ως ένα ακόμα Συνεργαζόμενο Κέντρο με το Όραμα Ελπίδας, οι επισκέπτες θα μπορούν να ενημερωθούν και να γίνουν με μια πολύ απλή διαδικασία, εθελοντές δότες μυελού των οστών. Παράλληλα ο όμιλος ξεκινά  καμπάνια ενημέρωσης με κεντρικό μήνυμα «η  μπατονέτα σου, σώζει ζωές».

 «Σας ευχαριστούμε που στέκεστε ως σύμμαχοι στο δύσκολο αυτό αγώνα των παιδιών που δίνουν μάχη για να νικήσουν τον καρκίνο και στις δικές μας προσπάθειες για να κάνουμε τον αγώνα αυτό όσο γίνεται ευκολότερο και πιο αποτελεσματικό» τόνισε η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.   

H τράπεζα  Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών,  στα τρία χρόνια λειτουργίας της έχει συγκεντρώσει 50.000 εθελοντές δότες. Έχουν βρεθεί 10 συμβατοί δότες και ήδη  έχουν σωθεί 10 ζωές.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top