O τυφλός βιαστής της Δάφνης ζητά να ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ! Τι λέει ο δικηγόρος του στο Star

Η 20χρονη φοιτήτρια νοσηλεύεται σε κέντρο αποκατάστασης/ Πρώτη ανάρτηση: 21-06-2017 13:59

Σόκαρε όλη την Ελλάδα με τις πράξεις του ο τυφλός βιαστής της Δάφνης. Ο ίδιος, βέβαια, ισχυρίζεται ότι τα πάντα έγιναν με τη συναίνεση της 20χρονης φοιτήτριας και ζητά κατ’ οίκον περιορισμό αντί για φυλάκιση.

Αναλυτικότερα, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων βρέθηκε ο δικηγόρος του 52χρονου, κ. Ε. Ειρηνάκης, και μίλησε στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο 52χρονος δράστης κατέθεσε αίτηση άμεσης αποφυλάκισης, με ηλεκτρονική επιτήρηση (το λεγόμενο «βραχιολάκι»), λόγω της αναπηρίας του, που πιστοποιήθηκε στο 95%.

 

 

 

«Στην κατάσταση του κατηγορούμενου δεν έχει αλλάξει κάτι. Το πρόβλημα υγείας του το έχει από το 2014» εξηγεί ο κ. Ειρηνάκης.

Όσον αφορά το αρνητικό δημόσιο αίσθημα, σε βάρος του 52χρονου, ο δικηγόρος του σχολιάζει ότι «εγώ σαν δικηγόρος έκανα το καθήκον μου κι εκείνος άσκησε νόμιμο δικαίωμά του. Ορθά ο νομοθέτης έχει προβλέψει ειδική μεταχείριση για άτομα με ειδικές ανάγκες». Να σημειώσουμε ότι το αίτημα αυτό βασίζεται στην προγενέστερη απόφαση για τον παραολυμπιονίκη, που αφέθηκε ελεύθερος με κατ’ οίκον περιορισμό, εξαιτίας της αναπηρίας του.

Η 20χρονη φοιτήτρια, αφού βγήκε από το Τζάνειο Νοσοκομείο, μεταφέρθηκε στην πόλη απ’ την οποία κατάγεται, σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης, καθώς, από το πολύωρο δέσιμο με τους ιμάντες που υπέστη, φέρει σοβαρές κακώσεις στα πόδια και τα χέρια της. Στο κέντρο αυτό γίνεται προσπάθεια αποκατάστασής της και θεραπείας της, αρκετά χρονοβόρα και δύσκολη. Δεν μπορεί ακόμα να περπατήσει, ούτε να χειριστεί πράγματα με τα χέρια της.

Ο 52χρονος κρατείται στις φυλακές Τριπόλεως και ζητά να μεταφερθεί σε κατοικία.

 

Διαβάστε επίσης:

ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ του ο «τυφλός» βιαστής της Δάφνης - «Γέμισαν τα μάτια μου αίμα» - Έκανε αναφορά στον ΚΑΚΟ ΛΥΚΟ!

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ: Φώτο και video μέσα από το «κολαστήριο» του 52χρονου «τυφλού» βιαστή στη Δάφνη

Τι έδειξε το τελικό πόρισμα για τον ΤΥΦΛΟ βιαστή της Δάφνης! Φοβερές ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για τα γυαλιά-κάμερα που φορούσε

«Μην μου κάνετε κακό! Σώστε με!»-ΣΟΚΑΡΕΙ ο αστυνομικός που έσωσε την 20χρονη φοιτήτρια από τον τυφλό βιαστή της Δάφνης

ΤΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ από την νοσοκόμα του «τυφλού» βιαστή της Δάφνης: «Βλέπει κανονικότατα!»

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top