«Έλιωσε» τη γυναίκα του με ΣΚΕΠΑΡΝΙ! ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ η 27χρονη-ΚΛΑΙΕΙ η μάνα «Να μπει ισόβια»

«Ήταν ο φόβος και ο τρόμος του χωριού ο δράστης, τον φώναζαν...Πάσσαρη» καταγγέλλουν άνθρωποι που τον γνώριζαν

Χαροπαλεύει η 27χρονη κοπέλα, την οποία χτύπησε με σκεπάρνι στο κεφάλι ο 34χρονος σύζυγος στην Πρέβεζα, μπροστά στα μάτια μιας φίλης της και του 3χρονου παιδιού τους, σοκάροντας το Πανελλήνιο.

Οι γονείς της 27χρονης είναι σοκαρισμένοι, παγωμένοι και αγωνιούν για την υγεία του παιδιού τους, που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή.  

Ο 34χρονος, ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, θα οδηγηθεί στις φυλακές, μετά τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα. Ο δράστης χτύπησε με μένος εφτά φορές στο κεφάλι και στον αυχένα τη σύζυγο του, με αποτέλεσμα να της λείπουν κομμάτια από το κεφάλι και να έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα.

Όπως μεταδώσαμε νωρίτερα στο star.gr, ο  35χρονος έχει νοσηλευτεί στο ψυχιατρείο κατά το παρελθόν, έχει επιτεθεί σε αστυνομικό, σε ιερέα και εκκρεμεί η δίκη. Έχει συλληφθεί για επιθέσεις, κλοπές και ληστείες με σπείρα που ρήμαζε σπίτια.

ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ «ΠΑΣΣΑΡΗΣ»

Όπως είπαν άνθρωποι που τον γνώριζαν στην εκπομπή «Tatiana Live»  ο 34χρονος έσπερνε τον φόβο παντού. Μάλιστα κάποιοι του είχαν κολλήσει το παρατσούκλι «Πάσσαρης».

«ΝΑ ΜΠΕΙ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ»

Οι γονείς της 27χρονης ελπίζουν το παιδί τους να ανοίξει τα μάτια του, η μητέρα της απαρηγόρητη μίλησε με δάκρυα στην ίδια εκπομπή.

«Η κόρη μου ήταν καλό παιδί αλλά δεν ήταν τυχερή. Βρήκε αυτό τον άνθρωπο που την κατέστρεψε. Τον αγαπούσε αλλά αυτός …. Θέλω να τιμωρηθεί. Ισόβια να μπει φυλακή για αυτό που της έκανε», είπε με κλάματα η μητέρα της κοπέλας.

«ΕΙΝΑΙ ΚΤΗΝΟΣ»

«Είναι κτήνος, εγκληματίας», συμπλήρωσε ο πατέρας της 27χρονης .

Μια ξαδέλφη της 27χρονης μιλώντας στην ίδια εκπομπή, είπε πως «ο δράστης εκβίαζε την σύζυγο του, εκείνη γύριζε πίσω όμως και έμενε μαζί της».

«ΗΤΑΝ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ»

ΣΟΚ προκάλεσαν και όσα δήλωσε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ένας ταξίαρχος της περιοχής για τον δράστη. «Δεν τολμούσε κανείς να του μιλήσει, είχε μπλέξει με κλοπές, εκβιασμούς και ληστείες. Είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος του χωριού. Είχα μιλήσει με την αστυνομική διεύθυνση Άρτας και είχα ζητήσει κάτι να γίνει με αυτόν τον τύπο. Ο 34χρονος είχε δείρει τον υποδιοικητή του αστυνομικού τμήματος και έναν ρασοφόρο» , κατήγγειλε ο ίδιος.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Ε

Δείτε επίσης:

Προφυλακίστηκε ο 34χρονος που χτύπησε με σκεπάρνι την 27χρονη σύζυγό του-Έβρισε και έφτυσε δημοσιογράφους

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top