Σεισμός στη Μυτιλήνη: Αυτή είναι η μητέρα δυο παιδιών που σκοτώθηκε όταν την καταπλάκωσε τοίχος

Το τραγικό παιχνίδι που έπαιξε η μοίρα στην 43χρονη Ελένη Βαλελή

Σεισμός στη Μυτιλήνη: Αυτή είναι η μητέρα δυο παιδιών που σκοτώθηκε όταν την καταπλάκωσε τοίχος

Οι χειρότεροι φόβοι όλων επιβεβαιώθηκαν, καθώς ο ισχυρός σεισμός που χτύπησε την Μυτιλήνη το μεσημέρι της Δευτέρας, άφησε πίσω του μια γυναίκα νεκρή.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η 43χρονη Ελένη Βελαλή καταπλακώθηκε από τοίχο ενώ βρισκόταν ξαπλωμένη στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της, στο χωριό Βρίσα.

Οι διασώστες από την πρώτη στιγμή προσπαθούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της, αλλά εκείνη δεν έδινε σημεία ζωής.

Τελικά στις 20:20 το βράδυ της Δευτέρας η Ελένη Βελαλή εντοπίστηκε νεκρή, βυθίζοντας στο πένθος το χωριό που ισοπεδώθηκε από τα 6.1 ρίχτερ.

Ο σύζυγος της Ελένης, Γιώργος, ήταν πιο τυχερός καθώς τραυματίστηκε σοβαρά, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Χαρακτηριστικό της έντασης του σεισμού είναι πως ο σύζυγος της άτυχης Ελένης, βρισκόταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και βρέθηκε στο δρόμο.

ΦΩΤΟ: Απο eleftherostypos

ΤO TΡΑΓΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ Η ΜΟΙΡΑ ΣΤΗΝ 43ΧΡΟΝΗ ΕΛΕΝΗ

Η άτυχη μητέρα δυο παιδιών με καταγωγή από τη Λήμνο, ζούσε με την οικογένεια της στη Μυτιλήνη, όπου εκτελούσε αγροτικές εργασίες με το σύζυγό της για να βγάζει τα προς το ζην.

Τα τελευταία δυο χρόνια, η Ελένη έδινε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Ωστόσο το τελευταίο διάστημα είχε φανεί πως την κέρδιζε, και είχε αρχίσει σιγά σιγά να στέκεται στα πόδια της.

ΦΩΤΟ: Απο eleftherostypos

O σεισμός όμως της στέρησε τα πάντα, καθώς της πήρε την ζωή την οποία τόσο σκληρά προσπαθούσε να κρατήσει όλο αυτό το διάστημα.

Το άψυχο κορμί της 43χρονης εντοπίστηκε από το κινητό της τηλέφωνο, καθώς την καλούσε συνεχώς η κουνιάδα της.  Από την δόνηση και τον ήχο του κινητού, που το είχε δίπλα της, οι πυροσβέστες εντόπισαν το άψυχο σώμα της. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, όπως είπαν κάτοικοι, πως το σπίτι ήταν παλιό ενώ η οικογένεια το είχε αγοράσει πριν από δέκα χρόνια περίπου.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

Όπως διαβάζουμε στον eleftherotypo, τεράστια συγκίνηση προκάλεσε η παρουσία της σκυλίτσας της άτυχης Ελένης, που δεν είχε εγκαταλείψει από χθες τα συντρίμμια του σπιτιού τους περιμένοντας τα αφεντικά της να φανούν. Το σκυλάκι τελικά το πήρε φίλη της οικογένειας για να το φροντίσει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top