«Μούσκεμα» θα μας τα κάνει ο καιρός το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος-Καταιγίδες ΚΑΙ στην Αθήνα

Αναλυτικά η πρόβλεψη από τον μετεωρολόγο του Star, Μανώλη Ανανδρανιστάκη

Σε ισχύ είναι όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η ΕΜΥ, για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΟ ΤΟΥ STAR, ΜΑΝΩΛΗ ΑΝΑΝΔΡΑΝΙΣΤΑΚΗ

Στη Βόρεια Ελλάδα θα έχουμε αρκετές βροχές και καταιγίδες, νοτιότερο όμως ο καιρός θα είναι καλύτερος.

Το Σάββατο η μέρα θα ξεκινήσει αρκετά καλά με λίγη αραιή συννεφιά, όμως το μεσημέρι και το απόγευμα στη Β. Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Ήπειρο, σε Μακεδονία και Θράκη, θα πέσουν βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους δεν αποκλείεται να είναι ισχυρές.

Οι άνεμοι θα είναι γενικά ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα είναι αρκετά υψηλή, 33 βαθμούς στα ηπειρωτικά και 28 στα νησιά.

Στην Αθήνα δεν περιμένουμε βροχή το Σάββατο, περιμένουμε όμως στη Θεσσαλονίκη στη γύρω ορεινή ζώνη, κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα.

Την Κυριακή η μέρα θα ξεκινήσει με βροχές στη Μακεδονία και στο Βόρειο Αιγαίο, που το μεσημέρι και το απόγευμα θα επεκταθούν σε όλα τα ηπειρωτικά και στα ορεινά της Κρήτης. Ταυτόχρονα θα έχουμε ένα βοριαδάκι 5 μποφόρ, που σε συνδυασμό με την συννεφιά θα ρίξει την θερμοκρασία μέχρι 29 το πολύ 30 βαθμούς και 26 στα νησιά.

Στην Αθήνα θα έχουμε βροχή ή καταιγίδα το μεσημεράκι, κυρίως στα βόρεια του νομού, ενώ στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι βροχερός σε όλη την διάρκεια της ημέρας.

Από το βράδυ της Κυριακής αναμένεται βελτίωση, ενώ η Δευτέρα θα είναι μια καλή μέρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top