Θείος Μάριου Παπαγεωργίου: Γιατί ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑ-Ξέφραγο αμπέλι το Εφετείο

Τι κατέθεσαν οι ξαδέρφες του για το τσαντάκι με το όπλο/ Πρώτη ανάρτηση: 12-05-2017 18:12

Τους λόγους για τους οποίους έβγαλε όπλο και πυροβόλησε στον αέρα έξω από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο, αποκάλυψε ο ξάδερφος της μητέρας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, ο θείος του αδικοχαμένου νεαρού (το πτώμα του οποίου δεν έχει βρεθεί ακόμα) στάθηκε μπροστά στις κάμερες και τους δημοσιογράφους και την ώρα που έλεγε: «Αισθάνομαι ότι θα γεράσουμε και δεν θα τον βρούμε (...) Ζητάει η μεγάλη μάνα μας να τον πάμε εκεί που πρέπει κι εμείς δεν μπορούμε να τον βρούμε γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια. Τα λαμόγια είναι παντού και γύρω μας. Ο Θεός όμως έχει άλλη γνώμη», έβγαλε ένα περίστροφο και πυροβόλησε στον αέρα τρεις φορές.

Στο άκουσμα των πυροβολισμών η μητέρα του Μάριου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, αλλά και όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το Δικαστήριο, πανικοβλήθηκαν.

Ο δράστης, αγκάλιασε για λίγο τη μητέρα του άτυχου 26χρονου ενώ εκείνη του έλεγε «τι κάνεις, τι κάνεις, δεν είναι πράγματα αυτά». Επιχείρησε να την καθησυχάσει και πριν φύγει από το σημείο είπε: «Σκεφτόμαστε να αυτοκτονήσουμε, εγώ είμαι σε διάθεση να αυτοκτονήσω, αλλά όχι έτσι, όπως πρέπει! Όχι έτσι, αυτά είναι ξεφτιλίκια. Ξεφτιλίκια είναι όλα», ενώ σήκωσε πάλι το όπλο για να πυροβολήσει, το οποίο όμως ήταν άδειο.

Στη συνέχεια έφυγε σαν κύριος προς τη Λουκάρεως μαζί με έναν ακόμα άνδρα και μόνο αφού είχαν περάσει τουλάχιστον 2 λεπτά, οι αστυνομικοί έσπευσαν και τον ακινητοποίησαν. Στη συνέχεια προχώρησαν στη σύλληψη του, αφού προηγήθηκε μικρή συμπλοκή. Οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες και στο θείο του Μάριου και στον άλλον άντρα.

«ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΟΒΙΣΩ ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΟΥ»

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, ο θείος του Μάριου Παπαγεωργίου, μετά το πρωτοφανές περιστατικό είπε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής πως «ήθελα να φοβίσω αυτούς που δολοφόνησαν τον Μάριο, ώστε να αποκαλύψουν, επιτέλους, πού τον έχουν θάψει. Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο πυροβόλησα στον αέρα».

Μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι η οικογένεια του θύματος δεν μπορεί να βρει το πτώμα του παιδιού «γιατί έχουμε μπλέξει με λαμόγια». Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με αξιόπιστες αστυνομικές πηγές, ο δράστης είπε ότι «αυτοί οι πυροβολισμοί ήταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη νέα αναβολή της δίκης» αυτής της πολύκροτης υπόθεσης.

ΜΠΗΚΕ ΜΕ ΟΠΛΟ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ; ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ

Όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Εφετών μπαίνουν τα μέτρα ασφαλείας στο κτίριο μετά το περιστατικό του πυροβολισμού μπροστά στις κάμερες. Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών βρίσκεται σε επαφή με την αστυνομία.

Αναμένει τις καταθέσεις που θα ληφθούν, τόσο από το δράστη όσο και από άλλα πρόσωπα για να διαπιστωθεί εάν ο άνδρας βρισκόταν μέσα  στο κτίριο.  Αν φανεί ότι κατάφερε να μπει μέσα στα δικαστήρια με όπλο θα δοθεί εντολή για έρευνα για τα μέτρα ασφαλείας και τους ελέγχους που γίνονται κατά την είσοδο των πολιτών.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, στην κατάθεση τους δυο γυναίκες που είναι ξαδέρφες του δράστη, ο θείος του Μάριου Παπαγεωργίου δεν οπλοφορούσε μέσα στο δικαστήριο, αλλά μόνο έξω από αυτό. Συγκεκριμένα, οι δύο γυναίκες είπαν, μεταξύ άλλων, στους αστυνομικούς:

«Όταν έμπαινε στην αίθουσα ο ξάδελφος μάς έδινε ένα τσαντάκι, που δεν γνωρίζαμε τι περιείχε, ενώ όταν έβγαινε έξω του το ξαναδίναμε. Δεν γνωρίζαμε ότι είχε όπλο».

Νωρίτερα ο άνδρας βρισκόταν μαζί με συγγενείς και φίλους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Εφετείο κρατώντας φωτογραφίες του Μάριου και πανό στα οποία έγραφαν «δολοφόνοι που έχετε πετάξει το Μάριο».

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top