ΣΠΑΡΑΖΕΙ στο STAR η χαροκαμένη μάνα της 8χρονης που πέθανε από τον H1N1- Η Μαρία έπαθε 3 εγκεφαλικά πριν ξεψυχήσει!

Ξέσπασε σε λυγμούς η τραγική μητέρα- Πρώτη ανάρτηση: 19-04-2017 15:21

Απέραντη θλίψη και σοκ προκάλεσε ο θάνατος μίας κοπέλας 8 χρόνων από γρίπη, την ημέρα μάλιστα των γενεθλίων της, στις 11 Απριλίου την Μεγάλη Τρίτη.

Μία εβδομάδα μετά η μητέρα της μικρής Μαρίας, Χαρίκλεια με δάκρυα στα μάτια αποκαλύπτει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» πως η κόρη της πριν εισαχθεί στο  Καραμανδάνειο  στις 2 Απριλίου, είχε πάει άλλες τρεις φορές στο νοσοκομείο όμως οι γιατροί δεν της έβρισκαν τίποτα.

«Ψάχνουμε και εμείς να βρούμε γιατί πέθανε το παιδί μας. Πηγαινοερχόμασταν στο νοσοκομείο για να δούμε τι έχει. Εισήχθη 2 Απριλίου. Πριν την εισαγωγή της στις 2 Απριλίου είχαμε πάει 3 φορές. Είχε πυρετό και μας έδιωχναν συνεχώς από το νοσοκομείο. 2 Απριλίου μας έβαλαν μέσα. Ο πυρετός της έφτανε μέχρι 38, 5 το πολύ 39. Έκανε τρεις φορές την ημέρα πυρετό και οι γιατροί δεν ήξεραν τι έχει. Έκαναν εξετάσεις και έψαχναν τι έψαχναν δεν ξέρω» είπε  με λυγμούς στη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού  και πρόσθεσε:

«Της έπαιρναν αίμα κάθε μέρα, το πρωί ήταν ευδιάθετη και το βράδυ παραληρούσε. Το παιδί μου έπεσε ξαφνικά σε κώμα. Ήταν στα χέρια μου εκείνη τη στιγμή. Την κάναμε μπάνιο εκείνη την ώρα. 11 Απρίλη ξημερώματα Μεγάλη Τρίτη πέθανε. Βγήκε θετική η κόρη μας στην εξέταση για την γρίπη H1N1 αλλά δεν ξέρουμε αν έχει πεθάνει από αυτό το παιδί μας».

Η μητέρα της 8χρονης Μαρίας δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως δεν θα δει ποτέ ξανά το αγγελούδι της.

«Το παιδί έπαθε τρία εγκεφαλικά, του έβαλαν οξυγόνο ενώ δεν χρειαζόταν οξυγόνο. Κάνανε πράγματα αδιανόητα, ενώ στο  Καραμανδάνειο, πηγαινοερχόντουσαν και έκαναν εξετάσεις, έψαχναν, τι έψαχναν δεν ξέρω. Γίνανε πολλά απανωτά λάθη, έκαναν πειραματόζωο ένα κοριτσάκι 8 χρόνων. Με το που το είδε ο γιατρός το παιδί στο Ρίο, μας είπε πως είναι νεκρό. Στην εντατική δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Ήταν νεκρό το παιδί με το που ήρθε. Έχω και ένα παιδί 9, 5 χρόνων που περιμένει στο σπίτι την αδερφή του».

Όπως η ίδια τόνισε, με όση δύναμη της έχει απομείνει θα ψάξει να βρει την αλήθεια.

«Φυσικά και θα ψάξω την αλήθεια. Για ένα κοριτσάκι 8 χρόνων πρόκειται που μάλιστα που πέθανε την ημέρα των γενεθλίων του. Μου σκότωσαν το παιδί». 

Διαβάστε επίσης

Νεκροψία στην 8χρονη Μαρία που έφυγε από την γρίπη Η1Ν1-Αναζητούν ευθύνες στο Καραμανδάνειο οι συγγενείς της

ΘΡΗΝΟΣ στην Πάτρα! «Έφυγε» η 8χρονη Μαρία από Η1Ν1-Πάλεψε σα λιοντάρι αλλά δεν τα κατάφερε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top