ΘΡΗΝΟΣ στην Πάτρα! «Έφυγε» η 8χρονη Μαρία από Η1Ν1-Πάλεψε σα λιοντάρι αλλά δεν τα κατάφερε

Πάλεψε 25 μέρες, αλλά δεν τα κατάφερε

 «Έφυγε» η 8χρονη Μαρία από τη γρίπη Η1Ν1

Για 25 ολόκληρες μέρες, η 8χρονη Μαρία πάλεψε σαν λιοντάρι για να κρατηθεί στη ζωή. Ο οργανισμός της όμως δεν άντεξε, η γρίπη Η1Ν1 νίκησε και σήμερα τα ξημερώματα εξέπνευσε στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Όπως αναφέρει το Patratimes, το κοριτσάκι εμφάνισε έναν πυρετό, όχι πολύ υψηλό, που όμως επέμενε και δεν υποχωρούσε. Νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όμως όταν οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 έδωσαν εντολή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Εκεί το παιδί νοσηλεύτηκε αμέσως στη ΜΕΘ και οι γιατροί έδωσαν αγώνα για να το κρατήσουν στη ζωή. Πιστεύουν όμως ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος στο Καραμανδάνειο.

Όπως λένε ο πυρετός δεν αντιμετωπίστηκε όπως θα έπρεπε για τη σοβαρότητα του ιού και πλέον η οικογένεια της Μαρίας περιμένει τις απαντήσεις από το Καραμανδάνειο για το πώς ένα κοριτσάκι που τη Μεγάλη Τρίτη είχε γενέθλια, δεν βρίσκεται πια στη ζωή.

Το πιο τραγικό από όλα μάλιστα είναι ότι η 8χρονη έπεσε σε κώμα ακριβώς την ημέρα των γενεθλίων της, κάτι που είναι αβάσταχτο για τους δυο γονείς του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top