Νεκροψία στην 8χρονη Μαρία που έφυγε από την γρίπη Η1Ν1-Αναζητούν ευθύνες στο Καραμανδάνειο οι συγγενείς της

Το κοριτσάκι πάλεψε για 25 μέρες και στο τέλος υπέκυψε την ημέρα των γενεθλίων της

Για 25 ολόκληρες μέρες, η 8χρονη Μαρία πάλεψε σαν λιοντάρι για να κρατηθεί στη ζωή. Ο οργανισμός της όμως δεν άντεξε, η γρίπη Η1Ν1 νίκησε και τα ξημερώματα της Τρίτης, ανήμερα των γενεθλίων της.  εξέπνευσε στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου του Ρίου, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, όλα ξεκίνησαν με έναν απλό πυρετό. Οι γονείς της την πήγαν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων όπου και νοσηλεύτηκε για αρκετές ημέρες. Όταν οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από τον ιό της γρίπης Η1Ν1 έδωσαν εντολή να μεταφερθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Όταν την μετέφεραν στην ΜΕΘ του Ρίου πίστευαν ότι θα τα καταφέρει. Δυστυχώς, όμως, η καρδούλα της την πρόδωσε!

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς της οι οποίοι αναζητούν ευθύνες από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο και όχι από τη ΜΕΘ του παιδιατρικού στο Ρίο, όπου το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα και όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια -σύμφωνα και με το διευθυντή της ΜΕΘ - ήταν εγκεφαλικά νεκρό.

«Ζητήθηκε νεκροτομή-νεκροψία, η οποία ενδεχομένως θα βοηθήσει στη διαλεύκανση αυτής της ιστορίας» δήλωσε στο Star, ο Ανδρέας Ηλιάδης, διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων στο Νοσοκομείο του Ρίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top