Mε τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία- Αναλυτική πρόγνωση

O μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης αποκαλύπτει

O μετεωρολόγος Μανώλης Αναδρανιστάκης αποκαλύπτει με τι καιρό θα σουβλίσουμε τον οβελία.

Ο καιρός θα είναι καλός, ιδιαίτερα στα νησιά. Το επόμενο 3ήμερο, μέχρι, δηλαδή και το Μ. Σάββατο, θα έχουμε καλό καιρό, χωρίς να λείπουν οι ανοιξιάτικες μπόρες, κυρίως στα ορεινά. Τα φαινόμενα αυτά, όμως, θα είναι τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας.

Οι άνεμοι δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα σε όσους ταξιδεύουν, καθώς θα κυμανθούν το πολύ μέχρι 5 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα είναι αρκετά υψηλή για την εποχή, στους 25-27 βαθμούς κελσίου.

Στην Αθήνα, υπάρχει περίπτωση την Μ. Παρασκευή το απόγευμα να βρέξει, στα βόρεια, όπως και στη Θεσσαλονίκη, στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία στην Αθήνα θα είναι στους 24-25 βαθμούς, ενώ στη Θεσσαλονίκη στους 20-21.

Την ημέρα του Πάσχα, ο καιρός θα ξεκινήσει αρκετά καλά, με λιακάδα παντού. Κατά το μεσημέρι θα υπάρξει τοπική συννεφιά, οι μπόρες και οι καταιγίδες, όμως, θα περιοριστούν στα βόρεια και ορεινά της Ηπείρου, της Μακεδονίας και της Θράκης. Ο ελαφρύς νοτιάς, 4 μποφόρ, ανεβάζει τις θερμοκρασίες στους 27-28 βαθμούς κελσίου αλλά και την υγρασία.

Η αλλαγή του καιρού θα φανεί από το βράδυ της Κυριακής. Σε όλη τη Δυτική Ελλάδα θα έχουμε βροχές, ενώ η Δευτέρα αναμένεται να είναι μια βροχερή μέρα, με ενισχυμένους βοριάδες στα 6-7 μποφόρ, με τη θερμοκρασία να πέφτει τουλάχιστον 4-5 βαθμούς κελσίου.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top