Δολοφονία Μοσχάτου! Τα ερωτικά παιχνίδια, οι καταγγελίες και το κλείσιμο των καμερών ασφαλείας

Τι ανέφερε στο απολογητικό του υπόμνημα το θύμα ένα χρόνο πριν τη δολοφονία του

Δολοφονία Μοσχάτο: Τα ερωτικά παιχνίδια και τα πάθη

Το απολογητικό υπόμνημα του θύματος της δολοφονίας στο Μοσχάτο μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος του η 42χρονη πρώην σύζυγός του δημοσιεύει ο Ελεύθερος Τύπος, αποκαλύπτοντας μια «ακραία» ερωτική συνεύρεση με διάφορα αξεσουάρ και περίσσιο πάθος που τη μετέτρεψε σε παράνομη κράτηση την άνοιξη του 2016.

Στις 25 Απριλίου 2016 η 42χρονη γυναίκα είχε περάσει το κατώφλι του Τμήματος Ασφαλείας Μοσχάτου, καταγγέλλοντας τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των δύο παιδιών της, 11 και 8 χρονών για επικίνδυνη σωματική βλάβη, αρπαγή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και εξύβριση.

Στο απολογητικό του υπόμνημα ο Μάριος Λουκόπουλος παραθέτει αρχικά ένα μικρό ιστορικό της γνωριμίας του με τη 42χρονη, το 1986, όταν ήταν υπαρχηγός στο πρώτο σύστημα ναυτοπροσκόπων Νέου Φαλήρου.

Από το 1993 ήταν στενοί φίλοι και έκαναν παρέα μέχρι το 2002 όταν η φιλία εξελίχθηκε σε ερωτικό δεσμό και άρχισαν να συζούν έως το 2003, οπότε και παντρεύτηκαν.

«Στις 19 Σεπτεμβρίου 2015 μου ζήτησε να χωρίσουμε. Τη ρώτησα αν έχει να κάνει με τη μεταξύ μας σχέση ή με την επιθυμία της να έχει σχέση με κάποιον άλλο και μου απάντησε το δεύτερο, εννοώντας τον δράστη, άτομο με κινητικά προβλήματα και γείτονά μας.

Το Νοέμβριο του 2015 αποχώρησα από τη συζυγική οικία μας. Της καταβάλλω μηνιαίως 1.100 ευρώ, 800 για τα παιδιά μας και 300 για την ίδια. Της έχω παραχωρήσει επίσης τη χρήση αυτοκινήτου μάρκας Volvo τύπου station wagon. Με τη μηνυτήρια έχουμε υποβάλει αίτηση έκδοσης συναινετικού διαζυγίου, η οποία συζητήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2016 και έχει εκδοθεί σχετική οριστική απόφαση», ανέφερε το θύμα.

Το πρωί της 25ης Απριλίου 2016 υποστήριξε ότι στις 08:45 τον πήρε τηλέφωνο η πρώην σύζυγός του αλλά δεν το πρόλαβε και την κάλεσε εκείνος ξανά, λέγοντάς της ότι είναι αδιάθετος κι εκείνη του πρότεινε να περάσει από το διαμέρισμά του για να βγάλει το σκύλο βόλτα κάτι που δέχθηκε.

«Ένιωθε ερωτική απογοήτευση από τον άνθρωπο που ήταν ερωτευμένη και του είχε δώσει την ψυχή και το σώμα της. Της εξέφρασα την αμφιβολία μου για το αν ο χωρισμός τους θα ήταν οριστικός. Εκείνη μου ξεκαθάρισε ότι ο χωρισμός ήταν οριστικός και για να μου το επιβεβαιώσει και να με πείσει γι’ αυτό του έστειλε μήνυμα μπροστά μου που έλεγε να διαγράψει το τηλέφωνό της όπως θα έκανε κι αυτή.

Μετά την αποστολή του μηνύματος, το τηλέφωνο χτύπησε και ήταν εκείνος. Η μηνύτρια δεν του απάντησε. Μετά από ένα λεπτό ξανακάλεσε και της πρότεινα να του απαντήσει προκειμένου να του δώσει εξηγήσεις. Εκείνη μου ζήτησε να τη βοηθήσω και να το απαντήσω εγώ αντί αυτής για να τη βγάλω από τη δύσκολη θέση.

Απάντησα στο τηλέφωνο κι αυτός μου είπε επακριβώς “καλημέρα κ… μου”. Του απάντησε ότι δεν είμαι η Κ. και μου είπε πως ήθελε να της μιλήσει. Εκείνη φώναξε ότι δε θέλει να του μιλήσει, αλλά εκείνος επέμενε. Τότε εκείνος με ρώτησε τι συμβαίνει. Εγώ τον παρέπεμψα στο μήνυμα που μόλις του είχε στείλει η Κ. κι εκείνος με εκφράσεις μαγκιάς και αργκό (π.χ “πρόσεχε θα φας το κεφάλι στου”, “εγώ δε σηκώνω πολλά”) μου είπε να μην ανακατεύομαι γιατί θα βρω τον μπελά μου», συνέχισε το θύμα της πρόσφατης δολοφονίας και πρόσθεσε:

«’Ολως περιέργως κάποια στιγμή άρχισε να κλαίει και να μου λέει ότι είναι ερωτευμένη μαζί μου. Μέσα σε αναφιλητά μου δήλωσε ότι δεν θέλει να λύσουμε τον πνευματικό μας γάμο κι επιθυμεί να μείνουμε παντρεμένοι στα μάτια του Θεού για πάντα. Μετά άρχισε να με χαϊδεύει και να με φιλάει. Εγώ ανταποκρίθηκα και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα. Εκεί μου ζήτησε να ξαπλώσω, να μου δέσει τα μάτια και να με ακινητοποιήσει με χειροπέδες που είχε φέρει μαζί της, λέγοντάς μου ότι “θα μου κάνει ό,τι δεν μου έχει κάνει μέχρι σήμερα”. Εγώ συνεπαρμένος το δέχθηκα.

Όταν τελειώσαμε την ερωτική πράξη και με έλυσε, αφού πέρασε λίγος χρόνος μου ζήτησε να τη δέσω κι εγώ και να συνεχίσουμε τα ερωτικά παιχνίδια. Αφού της έδεσα τα χέρια με τις χειροπέδες μου ζήτησε να της δέσω και τα πόδια. Έτσι πήρα κάποιο σχοινί που είχα και το έκοψα στα δύο προκειμένου να της δέσω το κάθε πόδι ξεχωριστά».

Για τον μετέπειτα δολοφόνο του είχε αναφέρει στο υπόμνημά του:

«Ο ίδιος, παρόλο που στην κατάθεσή του παραδέχεται ότι δεν τον έχω ενοχλήσει ποτέ και με κανένα τρόπο αν και γνώριζα για την εξωσυζυγική του σχέση με την τότε σύζυγό μου, μου έστειλε απειλητικό και υβριστικό μήνυμα, προκαλώντας με να αναμετρηθούμε ως άντρες».

Την ίδια ώρα πάντως, αξιωματικοί που ερευνούν τη δολοφονία δεν μπορούν να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους ο 39χρονος παραολυμπιονίκης έκλεισε τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματός του πριν από το ραντεβού με το θύμα και δεν μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο προμελέτης με στόχο να καταστεί ήρωας στα μάτια της πρώην γυναίκας του θύματος, με την οποία είχε περιστασιακή ερωτική σχέση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top