Το είδαμε κι αυτό: Μέλη της οργάνωσης "Ελλήνων Συνέλευσις" έδωσαν συνέντευξη τύπου για να υποστηρίξουν τον Σώρρα!

Αποκάλυψαν τα μελλοντικά τους βήματα- Πρώτη Ανάρτηση 22-03-2017 17:54

Τα στελέχη της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» του περιβόητου «σωτήρα» της Ελλάδος, Αρτέμη Σώρρα, αποφάσισαν να διοργανώσουν συνέντευξη τύπου σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας, για να ανακοινώσουν τα μελλοντικά τους βήματα, μετά την καταδικαστική απόφαση του επικεφαλής τους.

Το κύριο σημείο της ομιλίας των στελεχών της οργάνωσης ήταν ότι δεν θα υπάρξει καμία αλλαγή στον φορέα, καθώς είναι τιμή τους να στέκονται δίπλα στον ηγέτη τους. Επιπλέον, τόνισαν ότι τα δισεκατομμύρια που «θα σώσουν την Ελλάδα» υπάρχουν, ενώ απείλησαν με «αποκαλύψεις» την Τράπεζα της Ελλάδος.

«Ο Αρτέμης Σώρρας φοβάται για τη ζωή του και γι' αυτό παραμένει άφαντος» υποστήριξαν τα μέλη του πολιτικού φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις", δηλώνοντας ότι ο καταζητούμενος αρχηγός τους παραμένει ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του κινήματος, το οποίο θα κατέβει στις επόμενες εκλογές. Παράλληλα επανέλαβαν τους ισχυρισμούς για περιουσία πολλών τρισεκατομμυρίων δολαρίων που έχει παραχωρηθεί στους Έλληνες, καλώντας τους πολίτες με εξώδικα του Σώρρα να εξοφλούν τα χρέη τους σε δημόσιο και τράπεζες.

Αφελώς, λοιπόν, οι αστυνομικές αρχές ψάχνουν τον καταζητούμενο Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος κατά τους οπαδούς του «βρίσκεται παντού». Αναγκάστηκε, όμως, να κρυφτεί, επειδή φοβάται για τη ζωή του. Εντελώς τυχαία συνέπεσε η καταδίκη του σε 8ετή φυλάκιση χωρίς αναστολή.

Η "Ελλήνων Συνέλευσις" θα κατέβει στις επόμενες εκλογές. Τα στελέχη της καλούν τους πολίτες να κάνουν χρήση των δυο υπερόπλων που έχει δωρίσει στο λαό ο Αρτέμης Σώρρας.

Αν και ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη έρευνα της Δικαιοσύνης, που περιλαμβάνει και τα εξώδικα Σώρρα τα οποία υπόσχονται αποπληρωμή των χρεών πολιτών προς δημόσιο και τράπεζες, τα στελέχη του επιμένουν. «Ξεχρεώνουμε» λένε. Ζητάνε, όμως, να στηρίξουμε και τον άνθρωπο που, όπως λένε, μας παραχώρησε αυτή την αμύθητη περιουσία, χωρίς να ζητά αντάλλαγμα.

Η Ελλήνων Συνέλευσις, επίσης, κατήγγειλε ως τρομοκρατική οργάνωση το αντιφασιστικό κίνημα που, όπως υποστήριξαν, έχει επιτεθεί σε γραφεία της οργάνωσης μετά από εμπρηστικές δηλώσεις του Αρτέμη Σώρρα, ο οποίος είχε χαρακτηρίσει υβρίδια και ζώα τους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες, οι οποίοι συμμετέχουν στους παραολυμπιακούς αγώνες. 

Όσον αφορά την καταδικαστική απόφαση, οι υποστηρικτές του Σώρρα δήλωσαν ότι η πρωτόδικη απόφαση είναι «εσφαλμένη». Αν και το σπίτι του ζεύγους Σώρρα στην Πάτρα είναι κλειστό, όπως σας έχει ενημερώσει το star.gr, με μαραμένα λουλούδια και κατεβασμένα ρολά, που μαρτυρούν την πολύμηνη απουσία τους, η σύζυγός του έδωσε ως κύρια διεύθυνση κατοικίας της αυτό το σπίτι. «Είχε μόνιμη και σταθερή διεύθυνση. Δεν φυγοδικεί ένας αρχηγός πολιτικού φορέα» υποστήριξαν στη συνέντευξη τύπου τους τα στελέχη της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» στη συνέντευξη τύπου τους.

Ο δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, μάλιστα, υπογράμμισε για ακόμα μια φορά ότι ο πελάτης του έχει δεχθεί δολοφονικές επιθέσεις και απειλές για τη ζωή του με όπλο, παραπάνω από 2 φορές.

Την ίδια στιγμή, στον κόμβο Γιόφυρου στο Ηράκλειο Κρήτης, οι Κρητικοί οπαδοί του Σώρρα τοποθέτησαν στον δρόμο ένα πάνελ με τα επιχειρήματα και τις θέσεις της οργάνωσης και μοίραζαν φυλλάδια υπέρ του ηγέτη τους σε οδηγούς και περαστικούς, σύμφωνα με το Cretapost.gr.

Θυμίζουμε ότι η κάμερα του Star μπήκε στα γραφεία που διατηρεί η Ελλήνων Συνέλευσις στη Λαμία. Ο Γιώργος Ταγκούλης, Πρόεδρος της εκεί οργάνωσης, ήταν κατηγορηματικός: «Να κατεβάσουμε τη φωτογραφία του Αρτέμη Σώρρα; Του ανθρώπου που μας έδειξε την αλήθεια; Γδάρτε με, σφάξτε με, είναι ιερός ο αγώνας και θα συνταχθούν όλοι οι Ελληνες με την Ελλήνων Συνέλευσις». Αν και ως συνταξιούχος αστυνομικός δηλώνει πως θα ήταν υποχρεωμένος να τον συλλάβει, ως στέλεχός του δικαιώνει τη στάση του φυγόδικου. «Θα ήμουν πολύ ηλίθιος να προδώσω έναν αυτόχθονα Ελληνα που αγωνίζεται κατά των κατακτητών» λέει χαρακτηριστικά.

Η αστυνομία αναζητά τον Αρτέμη Σώρρα στην Πάτρα. Το τελευταίο στίγμα από το κινητό του ήταν στο Ρίο, το μεσημέρι της Παρασκευής. Από εκείνη τη στιγμή, το κινητό του έκλεισε, ενώ οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχει βγάλει και την μπαταρία για να μην εντοπιστεί. Είναι βέβαιοι ότι τον κρύβει ένας πιστός οπαδός του.

Η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής του Σώρρα θα συζητηθεί στις 5 Απριλίου.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top