ALERT στην Αντιτρομοκρατική: Εντοπίστηκαν 8 τρομο-δέματα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι

Αποδέκτες τους ήταν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι

ALERT στην Αντιτρομοκρατική: Εντοπίστηκαν 8 τρομο-δέματα στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι

Μόλις μερικές ημέρες μετά το παγιδευμένο πακέτο που έστειλαν οι «Πυρήνες της Φωτιάς» στο ΥΠΟΙΚ με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, και  το τρομο-δέμα το οποίο έσκασε στα χέρια υπαλλήλου των γραφείων του ΔΝΤ στο Παρίσι, ΝΕΟΣ συναγερμός σήμανε το βράδυ της Δευτέρας στην Αντιτρομοκρατική.

Σύμφωνα με τις πρώτες μέχρι στιγμής πληροφορίες, εντοπίστηκαν στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ στο Κρυονέρι,  ΟΧΤΩ νέα τρομο-πακέτα που είχαν παρόμοια συνδεσμολογία με αυτά που εστάλησαν σε Βερολίνο και Παρίσι.

Αποδέκτες των τρομο-δεμάτων ήταν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι, ενώ όλα τους φέρονται να είναι… «φρέσκα», καθώς δεν πρόλαβαν να φύγουν από το Κέντρο Διαλογήες των ΕΛΤΑ για το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». 

Οι παγιδευμένοι φάκελοι κατασχέθηκαν μετά την μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που στήθηκε με την βοήθεια ειδικών μηχανημάτων.

Να αναφέρουμε τέλος, πως οι «Πυρήνες της Φωτιάς» έχουν αναλάβει την ευθύνη μόνο για το παγιδευμένο πακέτο στον Γερμανό ΥΠΟΙΚ και όχι για το τρομο-δέμα στα γραφεία του ΔΝΤ στη γαλλική πρωτεύουσα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top