ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ: Με ταχυδρομείο εστάλη ο φάκελος-βόμβα που εξερράγη στα γραφεία του ΔΝΤ-Μια γυναίκα τραυματίστηκε-ΦΩΤΟ απο το σημείο

Το εκρηκτικό υλικό είναι ένας μεγάλος κύλινδρος περίπου 30 εκατοστών

Συναγερμός σήμανε στη γαλλική πρωτεύουσα, καθώς όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης, σημειώθηκε έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ στο Παρίσι, όταν μια διοικητική υπάλληλος, άνοιξε έναν παγιδευμένο φάκελο, και όλα αυτά ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΜΕΡΑ μετά το δέμα θανάτου που εστάλη στο Γερμανικό ΥΠΟΙΚ με αποστολέα τον Άδωνη Γεωργιάδη και παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε!

Αν και οι πρώτες πληροφορίες που μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ έκαναν λόγο για έναν νεκρό, νεότερες πληροφορίες από τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως από την επίθεση τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στα χέρια μια γυναίκα, όταν άνοιξε τον παγιδευμένο φάκελο, ενώ υποφέρει από ρήξη τυμπάνου.

 

Πρόκειται σύμφωνα με το BFM TV, για την βοηθό του επικεφαλής του γραφείου του ΔΝΤ.

Ο διευθυντής της παρισινής αστυνομίας, Μισέλ Καντό, ξεκαθάρισε πως τα τραύματα της είναι ελαφρά.

Την ίδια στιγμή, τα γαλλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως «το εκρηκτικό υλικό είναι ένας μεγάλος κύλινδρος περίπου 30 εκατοστών».

Τα γραφεία του ΔΝΤ βρίσκονται στην Avenue d’lena κοντά στη λεωφόρο Champs Elysees, στο 66ο διαμέρισμα του Παρισιού

Όπως είναι φυσικό, από την πρώτη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας τόσο στα γραφεία του ΔΝΤ (τα οποία εκκενώθηκαν αμέσως), όσο και στα γραφεία της Παγκόσμιας Τράπεζας στο Παρίσι.

 

ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-Η ΕΚΡΗΞΗ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΔΕΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΑΛΗ ΣΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ

 Εκτός από το Παρίσι, συναγερμός έχει σημάνει και στην Αθήνα, καθώς η έκρηξη στα γραφεία του ΔΝΤ, έγινε μόλις μια ημέρα μετά το ΤΡΟΜΟΔΕΜΑ που εστάλη στο Γερμανικό ΥΠΟΙΚ, με παραλήπτη τον ίδιο τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και αποστολέα τον… Άδωνη Γεωργιάδη.

Την ευθύνη για την αποστολή του πακέτου-βόμβα, ανέλαβε η τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς».

Μετά τα παραπάνω, οι ελληνικές αρχές κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, και αναζητούν σε καταστήματα των ΕΛΤΑ αν έχει γίνει αποστολή και άλλων ύποπτων πακέτων σαν το χθεσινό.

Προς το παρόν όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

 


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top