ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ-Στα ματωμένα χώματα του συζύγου της η γυναίκα του ταξιτζή!Συγγνώμη ζητά η οικογένεια του δράστη

Από τα παράσημα... στις φυλακές ο 30χρονος ειδικός φρουρός

Τον δρόμο για τις φυλακές Γρεβενών πήρε ο ειδικός φρουρός που κατηγορείται ότι σκότωσε με το 45άρι όπλο του, τον οδηγό ταξί στην Καστοριά. Συγκλονισμένοι οι γονείς του δράστη δεν μπορούν να εξηγήσουν πως μέσα σε μια στιγμή ο γιος τους έγινε... δολοφόνος.

Αναλυτικότερα….

Με σκυμμένο το κεφάλι και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο 30χρονος ειδικός φρουρός βγήκε από το δικαστικό μέγαρο Καστοριάς. Για πέντε ώρες απολογούνταν στον ανακριτή, για τη δολοφονία του 52χρονου οδηγού ταξί Κοσμά Τζέλιου, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και οπλοχρησία, υποστήριξε ενώπιον του ανακριτή πως τα οικονομικά προβλήματα τον οδήγησαν στο ...ταξί του άτυχου άντρα, με σκοπό να τον ληστέψει.

«Είχα έναν κοινό λογαριασμό με τη γυναίκα μου, με 4.000 ευρώ, τα οποία ξόδεψα όλα σε ιντερνετικό καζίνο. Εκείνη το έμαθε και την Πέμπτη μου ζήτησε 200 ευρώ για να πάει στα μαγαζιά να ψωνίσει. Βρέθηκα σε απόγνωση, θόλωσα και αποφάσισα μέσα σε μια στιγμή να κάνω τη ληστεία», φέρεται να υποστήριξε μεταξύ άλλων, ο δράστης

Έξω από το γραφείο του ανακριτή ήταν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας και οι γονείς του ειδικού φρουρού, οι οποίοι είναι σοκαρισμένοι. Βγαίνοντας από τα δικαστήρια δεν θέλησαν να κάνουν καμία δήλωση.

Λίγα χρόνια πριν καμάρωναν για το γιο τους που παρασημοφορήθηκε από την υπηρεσία του, γιατί είχε πυροβολήσει το Νίκο Μαζιώτη στο Μοναστηράκι το καλοκαίρι του 2014 και σήμερα κατηγορείται πως με το ίδιο 45άρι σκότωσε με τρεις σφαίρες τον 52χρονο, σε έναν ερημικό χωματόδρομο στη Λεύκη Καστοριάς.

Ο 30χρονος ειδικός φρουρός αμέσως μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών.

Συγνώμη ζήτησε με επιστολή της, η οικογένεια του ειδικού φρουρού.

Την ίδια ώρα, η σύζυγος του θύματος μάζεψε το ματωμένο χώμα από το σημείο που έπεσε νεκρός ο άντρας της και το πέταξε στο ποτάμι που βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Είναι έθιμο της περιοχής για τη μνήμη του νεκρού. Δίπλα της βρέθηκαν  και στενοί συγγενείς της.

Συνάδελφοι του 52χρονου βρέθηκαν το πρωί της Δευτέρας έξω από τα δικαστήρια και έκλεισαν το δρόμο για λίγη ώρα, ως μια συμβολική διαμαρτυρία για τον φίλο που έχασαν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top