Έγινε η μέρα... νύχτα! Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες- Σε ισχύ το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ

ΔΕΙΤΕ αναλυτικά την πρόγνωση-Πότε θα υπάρξει βελτίωση

Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία

Εντονότερα θα είναι τα καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες, καθώς το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε η ΕΜΥ, προειδοποιεί για ραγδαία επιδείνωση του καιρού, με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές, τις καταιγίδες, το χαλάζι και τους θυελλώδεις ανέμους.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΣΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΕΜΥ ΕΙΝΑΙ:

Το Σάββατο, 11/03:

Η ανατολική Θεσσαλία, οι Σποράδες, η ανατολική Στερεά, πρόσκαιρα η Αττική, η Εύβοια, η Πελοπόννησος, οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και, ενδεχομένως, το πρωί η κεντρική Μακεδονία.

Την Κυριακή, 12/03:

Η Κρήτη, τα Δωδεκάνησα, και οι Κυκλάδες, μέχρι το μεσημέρι.

ΠΟΤΕ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΒΕΛΤΙΩΣΗ:

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο του Star, Μανώλη Ανανδρανιστάκη, ο καιρός και το Σάββατο θα παραμείνει άστατος, με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους. Από το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Ήπειρο, στη Μακεδονία και στη Θράκη οι βροχές θα σταματήσουν σιγά. Η ένταση των ανέμων δεν θα ξεπερνά τα 5-6 και τοπικά τα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα είναι σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, 14-16 βαθμούς. Στην Αθήνα ο καιρός θα είναι βροχερός μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι βροχές θα σταματήσουν το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο καιρός σύμφωνα με τις προβλέψεις θα έχει  βελτιωθεί σε ολόκληρη την χώρα από το μεσημέρι της Κυριακής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top