Με δάκρυα και λευκά άνθη αποχαιρέτησαν την 14χρονη που σκοτώθηκε στην Ημαθία – «Αντίο γελαστό κορίτσι με τα χρυσά μαλλιά»

Άνθρωποι που γνώριζαν την Κατερίνα Κυροπούλου μίλησαν στο star.gr - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ

Δάκρυα στα μάτια των κατοίκων της Αλεξάνδρειας στην Ημαθία έφερε ο αναπάντεχος και ξαφνικός θάνατος της 14χρονης Κατερίνας Κυροπούλου,  η οποία έχασε τη ζωή της, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 18χρονος έπεσε πάνω της, ενώ περίμενε στη διάβαση την Παρασκευή. 

Συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές της Κατερίνας, της είπαν σε κλίμα οδύνης, το τελευταίο αντίο το απόγευμα του Σαββάτου. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε τόσο πρόωρα το κοριτσάκι.

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας, πλήθος κόσμου βρέθηκε για να αποχαιρετήσει την κοπέλα. Ήταν όλοι βουρκωμένοι και παγωμένοι, πολλοί κρατούσαν λευκά άνθη στα χέρια, ενώ οι γονείς της αδυνατούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής, όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr. Η 14χρονη, η οποία επέστρεφε στο σπίτι, από το φροντιστήριο της μητέρας της, βρισκόταν σε πεζοδρόμιο πολύ κοντά στην οικία της και προσπάθησε να περάσει τη διάβαση, όταν ένας 18χρονος οδηγός αυτοκινήτου την παρέσυρε. Το κορίτσι με βαριά τραύματα αρχικά μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας της περιοχής, στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Βέροιας και από εκεί στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης. Τελικά τα ξημερώματα, η 14χρονη υπέκυψε στα τραύματά της. Ο 18χρονος οδηγός συνελήφθη, ενώ διαπιστώθηκε πως δεν είχε δίπλωμα στην κατοχή του.

ΕΦΥΓΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

Συντετριμμένη μια φίλη της Κατερίνας Κυροπούλου μίλησε αποκλειστικά στο star.gr. «Η Κατερίνα μας πήγαινε Δευτέρα γυμνασίου. Ήταν πάντα ένα πολύ χαμογελαστό και χαρούμενο κορίτσι. Την συμπαθούσαν όλοι», είπε η Δ.Α στο star.gr.

«Η Κατερίνα αγαπούσε πολύ τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα την κολύμβηση... Είχε και μια μικρότερη αδελφή! Γενικά ήταν ένα πολύ ανοιχτό κορίτσι. Άριστη μαθήτρια και ιδιαίτερα τακτική», πρόσθεσε η Δ.Α, κάνοντας ειδική αναφορά στα χρυσά μαλλιά της άτυχης κοπέλας.

«Η Κατερίνα πάντα ξεχώριζε και για τα όμορφα ξανθά χρυσά μαλλιά της. Είχε πολύ εκφραστικά καστανά μάτια, που έδειχναν τις καλές προθέσεις που είχε για όλους. Δεν ήταν παιδί που κρατούσε κακίες. Μεγάλωσε με αρχές και ήθος, και είχε πολύ καλούς γονείς. Λυπάμαι πολύ, πάρα πολύ για τον χαμό της», πρόσθεσε η ίδια.

Μια άλλη μαθήτρια της Αλεξανδρείας, η 17χρονη Α.Μ,  η οποία μίλησε επίσης στο star.gr, αναφέρθηκε στα όνειρα της Κατερίνας!  «Την έβλεπα κάθε πρωί. Έκανε πολλά  όνειρα, όπως και κάθε  κορίτσι στην ηλικία της. Ήταν ένα ήσυχο παιδί, με το χαμόγελο στα χείλη πάντα», είπε χαρακτηριστικά.

Της Άννας Σταματιάδου (astamatiadou@star.gr)

ΦΩΤΟ: star.gr, alexandreia-gidas.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top