Στο ίδιο έργο ΘΕΑΤΕΣ: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ με αυτό της Πόρσε τροχαίο έχει ξαναγίνει σε πάρκινγκ στην Εθνική

Οι φωτογραφίες προκαλούν ανατριχίλα

Στο ίδιο έργο ΘΕΑΤΕΣ: ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΡΟΜΟΙΟ με αυτό της Πόρσε τροχαίο έχει ξαναγίνει σε πάρκινγκ στην Εθνική

Η ζωή επαναλαμβάνει ακόμα και τα πιο «μαύρα» της σενάρια! Και αυτό είναι αυταπόδεικτο στην περίπτωση του τροχαίου που έγινε με την Porshe στην εθνική οδό, στο ύφος της Θήβας που κόστισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους.

Γυρνώντας το χρόνο πίσω, στον Αύγουστο του 2015, μπορεί κανείς να δει φωτογραφίες από ένα αυτοκίνητο που ξυπνάει μνήμες από τα όσα έγιναν το απόγευμα της Κυριακής στο πάρκινγκ της Εθνικής οδού.

Τότε, ένα νεαρό ζευγάρι ταξίδευε στο ρεύμα προς Αθήνα με το μωρό του. Κάποια στιγμή, το ζευγάρι σταμάτησε στο υπό κατασκευή πάρκινγκ στο 142ο χλμ., λίγο μετά τον κόμβο της Αταλάντης για να αλλάξει το μωρό του. Για καλή τους τύχη, όμως, εκείνο έκλαιγε και σε μια προσπάθεια να το ηρεμήσουν, βγήκαν από το αυτοκίνητο και έκαναν μια μικρή βόλτα.

Μόλις λίγα δευτερόλεπτα μετά, ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi παρασέρνει όλα τα σήματα που υπήρχαν στην είσοδο του πάρκινγκ, πέφτει με πολλά χιλιόμετρα πάνω στο ασημί σταθμευμένο – και ευτυχώς άδειο - αυτοκίνητο. Ο Σέρβος οδηγός του είχε χάσει τον έλεγχο του οχήματός του και διαλύει το αυτοκίνητο της οικογένειας.

Ως εκ θαύματος, τόσο οι γονείς, όσο και το μωρό σταθήκαν τυχεροί,  δεν τραυματίστηκαν ούτε από τα κομμάτια που εκσφενδονίστηκαν τριγύρω, ενώ σώοι βγήκαν και οι τρεις επιβάτες του Audi.

Ωστόσο, τα συντρίμμια που είχαν μείνει πίσω γυρίζουν το μυαλό σε εικόνες της 26ης Φεβρουαρίου…

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top