Η τραγωδία με την Πόρσε ΣΟΚΑΡΕ την Μίνα Αρναούτη!ΝΕΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ για τον Παντελίδη-"Ξυπνήστε"-ΦΩΤΟ

Έστειλε τα μηνύματα της στην οικογένεια του τραγουδιστή με αφορμή την τραγωδία στην Αθηνών-Λαμίας

Μίνα Αρναούτη Παντελίδης Αποστολία τροχαίο

Νέο «μέτωπο» με την οικογένεια Παντελίδη ανοίγει η Μίνα Αρναούτη, η συνεπιβάτιδα του Παντελή στο τροχαίο δυστύχημα της 18ης Φεβρουαρίου 2016,  που ο καλλιτέχνης έχασε τη ζωή του, με αφορμή την τραγωδία στην Αθηνών-Λαμίας.

Το σκληρό τέλος της  33χρονης Αποστολίας από την Πτολεμαΐδα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με τον μόλις τριών ετών γιο της στο 83ο χλμ. της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, όταν η Porsche του Γιώργου Βακάκη, γιου του ιδιοκτήτη των Jumbo καρφώθηκε πάνω στο σταθμευμένο αυτοκίνητό τους το απόγευμα της Κυριακής, προκάλεσε καταιγισμό σχολίων στα social media.

Η απίστευτη τραγωδία ξύπνησε μνήμες στην Μίνα Αρναούτη, η οποία θέλησε για μια ακόμη φορά να στείλει τα μηνύματα της στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη  και σε όσους θαυμαστές του τραγουδιστή την αμφισβητούν και υποστηρίζουν ότι δεν οδηγούσε το μοιραίο τζιπ ο αδικοχαμένος καλλιτέχνης.

«Με τέτοια σφοδρή σύγκρουση στο τροχαίο που έγινε την Κυριακή και ποιος ήταν οδηγός ήταν ξεκάθαρο από την αρχή... στην περίπτωση του Παντελίδη, ένα χρόνο μετά, ακόμα μερικοί έχουν αμφιβολίες... #ξυπνήστε», έγραψε η κοπέλα στο Faceboοk, κάνοντας τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή!

«Απλά έπαθα σοκ με αυτό που συνέβη την Κυριακή! Τώρα φοβάμαι τα πάντα! Έκοψα τα αεροπλάνα, στο αμάξι πηγαίνουν με 60 το πολύ, τώρα φοβάμαι γενικά όμως... άντε να δω πως θα ζήσω έτσι», πρόσθεσε η Αρναούτη σε άλλο σχόλιο της, εκφράζοντας την ελπίδα κάποια μέρα η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη να της ζητήσει συγγνώμη, αναφέροντας ως παράδειγμα την μεγαλοψυχία του τραγικού πατέρα, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είδε τη γυναίκα και το παιδί του καμένους, έστειλε συλλυπητήρια στις οικογένειες των άλλων θυμάτων.

Και αφού έγραψε όλα τα παραπάνω η κυρία Αρναούτη συνέχισε να ανεβάζει φωτογραφίες της με τη γνωστή πια σε όλους πόζα!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top