ΘΡΙΛΕΡ με τον 47χρονο που ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ στον Ζωολογικό Κήπο Θεσσαλονίκης! Ο θάνατος, το μπιτόνι βενζίνης και το ημερολόγιο

Οι γυναίκες που τον είδαν πριν τον θάνατό του

Βρέθηκε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, ένα απανθρακωμένο πτώμα ανδρός, στη περιοχή του Ζωολογικού Κήπου Θεσσαλονiκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μάλλον πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας. Όπως αναφέρει το thousandnews.gr, στο σημείο που πραγματοποιήθηκε το συμβάν, δυο καθαρίστριες είδαν έναν άνδρα το πρωί της Παρασκευής, που κρατούσε ένα μπιτονάκι βενζίνη. Ο άνδρας τις προσπέρασε, αφού πρώτα τις χαιρέτησε, δείχνοντας «μια χαρά», όπως είπαν οι γυναίκες.

Ο άνδρας, μάλλον 47 ετών, έφτασε στο σημείο με το αυτοκίνητό του, πάρκαρε μπροστά στον παλιό «Κέδρινο λόφο» και μπήκε στο δάσος που υπάρχει στην περιοχή. Εκεί αυτοπυρπολήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το thousandnews.gr, στο αυτοκίνητο του άνδρα βρέθηκε ένα βιβλίο, τύπου ημερολόγιο, που διατηρούσε ο αυτόχειρας και στο οποίο έγραφε διάφορους προβληματισμούς του. Γνωστοποιήθηκε, επίσης, ότι δεν ήταν από την περιοχή, αλλά μάλλον από την Τούμπα, καθώς φαίνεται ότι αγόρασε το μπιτόνι με τη βενζίνη από πρατήριο υγρών καυσίμων της Τούμπας.

Σύμφωνα με το thestival.gr, ο άτυχος άνδρας ήταν άνεργος και άγαμος κι έμενε με τους γονείς του. Αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία, μάλλον, τον «έσπρωξαν» στο να αφαιρέσει τη ζωή του. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top