ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ στο θρίλερ της δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη στον Γέρακα

Δύο οι δράστες- υπό έρευνα οι συνομιλίες του-Πρώτη ανάρτηση: 22-02-2017 11:23

Νέα στοιχεία προκύπτουν από τις έρευνες τις αστυνομίας για την υπόθεση της δολοφονίας του Αρχιμανδρίτη στον Γέρακα.

Απ’ ότι φαίνεται, οι δράστες είναι τελικά δύο κι όχι ένας, με την αστυνομία να προσπαθεί να περιορίσει τον κύκλο των υπόπτων.

Οι δράστες είχαν αφαιρέσει μέχρι και τα κέρματα από το σπίτι του Αρχιμανδρίτη, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν την περίπτωση ο άγριος βασανισμός του να ήταν προσπάθεια να αποσπάσουν πληροφορίες για τα σημεία που υπήρχαν χρήματα.

Η αστυνομία εξετάζει προσεκτικά κι ένα βίντεο, που τραβήχτηκε την προηγούμενη μέρα της δολοφονίας, για στοιχεία που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την έρευνα. Στο βίντεο αυτό, φαίνεται ο Αρχιμανδρίτης που πηγαίνει στο περίπτερο.

 

 

Στο μικροσκόπιο, φυσικά, και οι κλήσεις και τα μηνύματα που αντάλλασσε το θύμα, όπως και οι συνομιλίες του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι οι δράστες πήραν μαζί τους το κινητό του Αρχιμανδρίτη, φεύγοντας από το σπίτι του, ενώ αναμένονται στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Οι αρχές δεν αποκλείουν την περίπτωση οι δράστες να ήταν ευεργετηθέντες του Αρχιμανδρίτη, πιθανόν με προβλήματα διαβίωσης, καθώς ο ιερέας είχε πολύ πλούσιο φιλανθρωπικό έργο.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top