Μαρτυρικό θάνατο είχε ο άτυχος ιερέας: Σοκάρει ο ιατροδικαστής-Δεν αποκλείεται να γνώριζε τον δολοφόνο του

Ο δράστης του έσπασε όλα τα κόκαλα και τον βασάνισε μέχρι τέλους (VIDEO)

Μαρτυρικό θάνατο είχε ο άτυχος ιερέας ο οποίος δολοφονήθηκε την Τρίτη μέσα στο σπίτι του στο Γέρακα. Η ιατροδικαστική έρευνα έδειξε ότι ο κακοποιός που τον σκότωσε,του έσπασε προηγουμένως όλα του τα πλευρά και τον βασάνισε. Οι πιστοί έχουν εκπλαγεί καθώς ο πατέρας Ιερόθεος ήταν πολύ αγαπητός και πάντα βρισκόταν κοντά στους ενορίτες του.

Όπως θα δείτε και στο video, όλοι έσκυβαν να του φιλήσουν το χέρι και να του μιλήσουν .Κι εκείνος όμως τους πλησίαζε έναν έναν και τους χαιρετούσε.

Αυτόν τον άνθρωπο βασάνισε μέχρι θανάτου ο κακοποιός. Φαίνεται ότι ζητούσε κάτι να του αποκαλύψει ο άτυχος ιερέας.

ΣΟΚΑΡΕΙ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ

«Ο δράστης χτύπησε τον πατέρα Ιερόθεο ανελέητα στα πλευρά. Του έσπασε όλα τα κόκαλα», ανέφερε στο πόρισμα του ο ιατροδικαστής, ο οποίος διαπίστωσε κατάγματα σε όλα του τα πλευρά. Μετά ο δολοφόνος έδεσε με κορδόνια τα πόδια και τα χέρια του ιερέα πάνω στο κρεβάτι. Άρπαξε μια πετσέτα από το μπάνιο και με το μαξιλάρι του έφραξε το στόμα και τη μύτη.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ληστεία μετά φόνου, καθώς ο δολοφόνος ερεύνησε το σπίτι και άρπαξε κειμήλια που είχε ο ιερέας μέσα σε μια βιτρίνα. Οι αστυνομικοί της δίωξης ανθρωποκτονιών αναζητούν ακόμη στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στο δολοφόνο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top