ΣΠΑΡΑΖΕΙ στο star.gr η μητέρα του 30χρονου Γ. Καραμιχαηλίδη: «Δεν περιμένω να βρω το παιδί μου ζωντανό»

Κατέθεσε μήνυση εναντίον των δύο ψαράδων - Τι λέει στο star.gr ο δικηγόρος της Ν. Διαλυνάς - Πρώτη ανάρτηση: 12:28

ΣΠΑΡΑΖΕΙ στο star.gr η μητέρα του 30χρονου Γ. Καραμιχαηλί

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση της εξαφάνισης του 30χρονου Γιώργου Καραμιχαηλίδη, ο οποίος αγνοείται από τις 30 Αυγούστου 2016, όταν και βρισκόταν στην Αλόννησο για διακοπές με την κοπέλα του. Η μητέρα του, Ματούλα Κουτρώτσιου που όλους αυτούς τους μήνες δίνει μάχη για να μάθει την αλήθεια για το παιδί της κατέθεσε μήνυση εναντίον δύο ψαράδων για έκθεση του παιδιού της.

Μιλώντας στο star.gr, η μητέρα του Γιώργου με λυγμούς ζήτησε να ανοίξουν τα κλειστά στόματα για να μάθει επιτέλους την αλήθεια για το παιδί της.

(Ο Γ. Καραμιχαηλίδης)

«Μακάρι να βρω το παιδί μου, όπως μου λένε αυτά τα δύο άτομα, εναντίον των οποίων κατέθεσα μήνυση. Μακάρι να έχει φύγει και να είναι κάπου, αλλά εγώ σαν μάνα από την πρώτη στιγμή νομίζω ότι ο Γιώργος μου δεν βγήκε από τη θάλασσα. Αλλά δεν ξέρω και τι να πρωτοπιστέψω πια με αυτά που μου λένε. Κάθε φορά λένε και διαφορετικά πράγματα», είπε στο star.gr η κυρία Ματούλα.

(Η μητέρα του Γιώργου, Ματούλα Κουτρώτσιου)

Οι καταθέσεις των εμπλεκομένων όπως τόνισε η μητέρα του Γιώργου είναι αντικρουόμενες. Ο ένας ψαράς λέει ότι του έπιασε τα χέρια και τον έριξε στην θάλασσα, ο άλλος ότι δεν τον ακούμπησε, ο ιδιοκτήτης της βάρκας ότι τον έσπρωξαν, ενώ υπάρχουν μάρτυρες, που λένε ότι τον χτύπησαν στο πρόσωπο και τον απώθησαν στη θάλασσα.

«Άλλα πράγματα μου λένε πίσω από τις κάμερες και άλλα μπροστά. Μέχρι και ότι είδαν το παιδί μου στην Αθήνα να βγάζει χρήματα από το ATM μου είπε ένας από τους δύο ψαράδες. Τον ρώτησα γιατί δεν πήγε στην αστυνομία και μου απάντησε “πού να μπλέκω τώρα”», μας είπε η κυρία Ματούλα.

Η ίδια περιέγραψε και τι παιδί ήταν ο Γιώργος, τονίζοντας ότι είχε δυσκολευτεί αρχικά τον πρώτο καιρό που είχε πάει στις Βρυξέλλες για να βρει δουλειά.

«Ο Γιώργος πριν τέσσερα χρόνια είχε πάθει μια κρίση πανικού, αλλά το ξεπεράσαμε. Είχε περάσει δύσκολα τότε, όπως κάθε παιδί που φεύγει μόνο του στο εξωτερικό για να βρει την τύχη του. Ήταν ένα πολύ υπεύθυνο παιδί, αγχωμένο, αλλά είχε βρει τη σειρά του. Είχε βρει δουλειά, είχε νοικιάσει σπίτι, ήταν πολύ καλά με την κοπέλα του, είχε πάρει κι ένα γατάκι, φαινόταν ότι το είχε ξεπεράσει. Τώρα τι συνέβη εκείνο το βράδυ δεν ξέρω. Μου έλεγε ότι ήταν κουρασμένος και είχε ανάγκη από διακοπές. Δεν μου είχε δείξει κάτι άλλο. Είχαμε καλές σχέσεις, μου εκμυστηρευόταν πράγματα, αλλά πιστεύω ότι δεν μου τα έλεγε όλα», είπε.

«Θέλω να μάθω την αλήθεια»

«Ό,τι έγινε, έγινε, δυστυχώς δεν μπορούμε να το πάρουμε πίσω. Αυτό που με στενοχωρεί και με λυπεί είναι γιατί δεν λένε την αλήθεια. Εγώ πιστεύω ότι αυτός ο “Κρητικός” που λένε τον χτύπησε, τον τραυμάτισε και τον άφησε αβοήθητο στη θάλασσα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πότε πρόλαβαν να τον εξαφανίσουν. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Δεν μπορεί ο Γιώργος να χάθηκε στη θάλασσα, ήταν πολύ καλός κολυμβητής. Πνίγηκε; Πού είναι το πτώμα του; Το νησί είχε πολύ κόσμο εκείνη την εποχή. Δεν τον είδε κανείς; Δεν είχε επίσης ρεύματα εκείνη την εποχή όπως μου είπαν οι ψαράδες. Θεωρώ πιο πιθανό να του έβαλαν ένα βάρος και να τον έριξαν στον πάτο της θάλασσας», συνέχισε η κυρία Κουτρώτσιου.

«Δεν περιμένω να τον βρω ζωντανό»

«Δεν νομίζω ότι θα βρω τον Γιώργο ζωντανό. Μακάρι να κάνω λάθος. Έχουν περάσει έξι μήνες. Πού είναι; Περιμένω από τη Δικαιοσύνη να βρει την αλήθεια και να με βοηθήσουν να συντομεύσει αυτή η διαδικασία. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ. Δεν αντέχω άλλο. Εγώ είμαι μια μάνα απλή, αν ήταν κάποιου άλλου το παιδί έτσι θα έκαναν; Το είχα πει και στην εισαγγελέα ότι θα τον φάνε τα ψάρια τον Γιώργο μου», είπε κλαίγοντας η μητέρα του 30χρονου και πρόσθεσε:

«Το φταίξιμο που ρίχνω στον εαυτό μου είναι ότι δε φώναξα, δεν επαναστάτησα, δεν χτύπησα το χέρι μου στο τραπέζι για το παιδί μου. Να πιέσω για να ψάξουν τον Γιώργο μου. Δεν με βοηθά κανείς. Δεν παλεύεται αυτό που ζω. Αν είχε σκοτωθεί θα πήγαινα κάπου να ανάψω ένα κερί, αυτό που ζω δεν το αντέχει κανείς».

Ν. Διαλυνάς: «Χτύπησαν τον Γιώργο και τον άφησαν στη θάλασσα»

Στο star.gr μίλησε και ο δικηγόρος της μητέρας του 30χρονου, Ν. Διαλυνάς, ο οποίος τόνισε ότι η μήνυση που κατατέθηκε εναντίον των δύο ψαράδων είναι για έκθεση του Γιώργου σε κίνδυνο.

(Ο Ν. Διαλυνάς)

«Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, ο ένας χτύπησε το Γιώργο, τον άφησαν και εξαφανίστηκε το παιδί. Και μόνο όμως που τον χτύπησαν και τον άφησαν αβοήθητο στη θάλασσα είναι κακουργηματική έκθεση με προβλεπόμενη ποινή από έξι έως είκοσι χρόνια. Τώρα αν μέσα από αυτή τη διαδικασία βγει κάτι άλλο θα το δούμε», είπε ο κ. Διαλυνάς.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η δική του εκτίμηση είναι πως ο 30χρονος έπαθε μια κρίση πανικού, απευθύνθηκε στους δύο ψαράδες, εκείνοι τον χτύπησαν γιατί ενδεχομένως πίστεψαν ότι είναι κλέφτης, τον άφησαν στη θάλασσα και αντί να τον βοηθήσουν ή να τον παρακολουθήσουν αν είχε τις αισθήσεις του, ώστε να ειδοποιήσουν το Λιμενικό έφυγαν.

«Αν τον βρήκαν πνιγμένο, αν τον χτύπησαν και ο Γιώργος έχασε τις αισθήσεις του, εάν φοβήθηκαν και τον πήραν πεθαμένο και τον έκρυψαν είναι άλλο θέμα και θα επιληφθεί επ’ αυτού η Δικαιοσύνη», κατέληξε ο γνωστός δικηγόρος, ο οποίος μας έστειλε και τη μήνυση που κατατέθηκε από τη μητέρα του αγνοουμένου.

Διαβάστε ΕΔΩ τη μήνυση που κατέθεσε η μητέρα του 30χρονου εναντίον των δύο ψαράδων

Της Ευαγγελίας Ντούρου

Email: entourou@star.gr  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top