ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ! Οι αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών

Το πρώτο μπλόκο είναι εδώ

 Οι αγρότες έκλεισαν την Εθνική Οδό Κορίνθου – Πατρών

Αποφασισμένοι είναι οι αγρότες να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους με αποτέλεσμα τη Δευτέρα λίγο πριν από τις 12:30 να κλείσουν τη νέα εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών στο ύψος του Αιγίου.

Μέλη του αγροτικού συλλόγου συγκεντρώθηκαν στις 10:30 το πρωί στην Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών και στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς της νέα εθνική οδό, όπου προχώρησαν στον αποκλεισμό της.

Η κίνηση διεξάγεται από την παλιά εθνική, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η εθνική οδός θα μείνει αποκλεισμένη μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι.

Αγρότες έχουν συγκεντρωθεί και στην εθνική οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης της Αμαλιάδας, με τα τρακτέρ και τα αγροτικά μηχανήματα να βρίσκονται στην άκρη του δρόμου, χωρίς να τον έχουν κλείσει ακόμα.

Στο σημείο βρίσκεται και ισχυρή αστυνομική παρουσία, καθώς το σημείο χαρακτηρίζεται ως καρμανιόλα και υπάρχει κίνδυνος τροχαίου.

Στη Ζάκυνθο αγρότες με τα τρακτέρ τους έφτασαν στον κόμβο της Λούμπας στην πόλη της Ζακύνθου και προειδοποιούν για κλιμάκωση τις επόμενες μέρες. 

Φώτο: patrisnews

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top