Δεν είναι τρολιά: Δείτε τα άθλια hotspots του Μουζάλα και αυτό που συντηρεί ιδιώτης

Οι φώτο που ανέβασε στο Twitter του ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και αναρωτιέται «Πού πήγαν τα λεφτά κύριε Μουζάλα;»

Τα άθλια hotspot Μουζάλα αυτό που συντηρεί ιδιώτης

Την ώρα που ο Γιάννης Μουζάλας βρίσκεται εν μέσω Συμπληγάδων για τους χειρισμούς του με το θέμα των hot spots και τους πρόσφυγες που «πάγωσαν» μέσα στις καλοκαιρινές σκηνές τους, έρχεται και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης να κατακεραυνώσει τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, με τρεις φωτογραφίες που «μιλούν» από μόνες τους.

Ο τομεάρχης μεταναστευτικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter, έδειξε την σοκαριστική διαφορά μεταξύ των άθλιων hot spots που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Ένωση, και ενός hot spot που συντηρεί ιδιώτης.

ΤΑ ΗΟΤ SPOΤ ΤΗΣ Ε.Ε

ΤΟ ΗΟΤ SPOT ΙΔΙΩΤΗ

Τις φώτο συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα:

 

 

Παράλληλα, με ανακοίνωση που εξέδωσε, αναρωτήθηκε "πού πήγαν τα λεφτά κύριε Μουζάλα;"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

 

«Λίγα χιλιόμετρα έξω από το κέντρο της Θεσσαλονίκης καταρρέει - για ακόμη μια φορά - η διαβεβαίωση του αρμόδιου Υπουργού ότι η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ -ΑΝΕΛ κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα του ξεχειμωνιάσματος των προσφύγων.

Οι συνθήκες διαβίωσης και υγιεινής δεν περιποιούν καμία τιμή για μια πολιτισμένη χώρα που δηλώνει αποφασισμένη και έτοιμη να φιλοξενήσει πρόσφυγες και μετανάστες.

Δυστυχώς, ευρωπαϊκά κονδύλια φαίνεται ότι πηγαίνουν κάπου αλλού και όχι στον σκοπό για τον οποίο διατίθενται. Και δεν είναι άλλος από την αξιοπρεπή διαβίωση των χιλιάδων προσφύγων και των μικρών παιδιών που βρίσκονται στην Ελλάδα.

Η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος Υπουργός πέραν από ψευδόμενοι είναι και έκθετοι. Επειδή διαχειρίστηκαν ως λάφυρο τα εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ας αφήσουν, επομένως, τις μεταθέσεις των ευθυνών και ας απαντήσουν ευθέως στο ερώτημα που θέτουμε: Που πήγαν τα λεφτά κύριε Μουζάλα;».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top