ΠΡΟΚΑΛΕΙ η Αρναούτη τη μάνα του Παντελίδη: «Προσπαθεί να αγοράσει αξιοπρέπεια και σεβασμό και νομίζει ότι τα κέρδισε! »

«Η Μίνα δεν θα έλεγε ποτέ ψέματα» υποστήριξε η μάνα της

Ούτε ένας χρόνος δεν έχει περάσει από τη μέρα του θανάτου του Παντελή Παντελίδη και ο «πόλεμος» των αναρτήσεων και των αποζημιώσεων συνεχίζεται. Από τη μια μεριά, η Μίνα Αρναούτη διαμηνύει μέσω facebook ότι ο τραγουδιστής ήταν ο οδηγός και πως θα διεκδικήσει να αποζημιωθεί για την ταλαιπωρία αλλά και για τα προβλήματα υγείας που της προκάλεσε το τροχαίο. Από την άλλη, η οικογένεια του 32χρονου καλλιτέχνη αναζητά να λύσει το «γρίφο» και να ρίξει άπλετο φως στις συνθήκες του τροχαίου.

Εντωμεταξύ, ο «πόλεμος» της Αρναούτη με τη μητέρα του Παντελίδη δείχνει να κορυφώνεται. Η Αθηνά Παντελίδου, πέρα από τις μηνύσεις που κατέθεσε, είχε κάνει προ ημερών μια ανάρτηση στο facebook στην οποία έγραφε: ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια δεν επιβάλλονται, κερδίζονται.

Σήμερα, η 32χρονη μπαργούμαν φαίνεται να απαντά στο post της κ.Παντελίδου, γράφοντας το εξής προκλητικό post: «Προσπαθεί να αγοράσει αξιοπρέπεια και σεβασμό και νομίζει ότι τα κέρδισε!!!  Πολλοί μπορούν να κερδίσουν.. εγώ όμως θα νικήσω!»

Η μάνα της την υποστηρίζει

Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη, υποστηρίζοντας την κόρη της, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με συνεργάτη της εκπομπής Αποκαλυπτικά, είπε πως «η Μίνα δεν θα έλεγε ποτέ ψέματα. Υποστήριξε πως οδηγός του μοιραίου τζιπ ήταν ο Παντελής Παντελίδης».

Όσο για τις αναρτήσεις της στο Facebook, σχολίασε πως «η Μίνα Αρναούτη έχει εξοργιστεί με τα ψέματα που αφορούν το πρόσωπό της».

ΔΕΙΤΕ επίσης: Θρίλερ με το κλειδί του τζιπ του Παντελίδη-Τι απαντά η μητέρα του στη Μίνα Αρναούτη

ΑΠΑΣΦΑΛΙΣΕ η Αρναούτη για το τροχαίο με τον Παντελίδη: «Του είπα να μην τρέχει»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top