Θρίλερ με το κλειδί του τζιπ του Παντελίδη-Τι απαντά η μητέρα του στη Μίνα Αρναούτη

Τα ερωτήματα που θέτουν οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας

Mετά τον ορυμαγδό ανακοινώσεων (μέσω Facebook) της Μίνας Αρναούτη η οποία όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, απασφάλισε λέγοντας ότι είχε πει στον τραγουδιστή να μην τρέχει την μοιραία νύχτα καθώς και ότι θα την αποζημιώσουν μέχρι τελευταίας γρατζουνιάς, τοποθετήθηκε δημόσια και η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού, η Αθηνά Παντελίδου έγραψε:

«Σήμερα αποκαλύφθηκε το κίνητρο του ψεύδους».

Λίγο νωρίτερα, είχε κάνει την εξής ανάρτηση:

«Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια δεν επιβάλλεται, κερδίζεται».

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην σελίδα με αριθμό 273 της πολυσέλιδης έκθεσης των πραγματογνωμόνων της Τροχαίας που είχε επιληφθεί του τροχαίου δυστυχήματος της 18ης Φεβρουαρίου και δημοσιεύτηκε στα τέλη του Ιανουαρίου, υπήρχε μια φωτογραφία που η οικογένεια δεν είχε λάβει.

Σε αυτή την φώτο απεικονίζεται το κλειδί του αυτοκινήτου του πανάκριβου τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, όταν η εν λόγω φώτο έφτασε στα χέρια των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας Παντελίδη, τους έκανε εντύπωση ότι το κλειδί του αυτοκινήτου που παραδόθηκε στη συνέχεια στην οικογένεια, βρέθηκε σε σημείο που δεν ήταν ούτε το σημείο της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου, ούτε το σημείο που κατέληξε το όχημα.

Αυτό που σημειώνεται δε, είναι πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κλειδί, καθώς το εν λόγω όχημα κινούταν με συγκεκριμένο τρόπο. Επομένως δεν θα μπορούσε να φύγει από την θέση του έτσι απλά. Τα ερωτήματα της οικογένειας, είναι πώς βρέθηκε εκεί το κλειδί;

Αναρωτιούνται δηλαδή, με ποιόν τρόπο και ποιος ήταν αυτός που φρόντισε το κλειδί να βρεθεί αρκετά μέτρα μακριά από τον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top