Η ΥΠΟΜΟΝΗ της μάνας ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Από τα νεκροταφεία στα δικαστήρια η Αθηνά Παντελίδου-Μηνύει Κυριάκου και Αρναούτη

Ετοιμάζει το μνημόσυνο του αγαπημένου καλλιτέχνη και ζητά να αποδοθούν ευθύνες για το θάνατο του Παντελή

Από τα νεκροταφεία...στα δικαστήρια τρέχει η μητέρα του Παντελή Παντελίδη. Εκτός από το πένθος και τη θλίψη της, η Αθηνά Παντελίδου, έχει και άλλα βάσανα…. Η μητέρα του αδικοχαμένου τραγουδιστή πρέπει να ετοιμάσει το μνημόσυνο του παιδιού της για τον 1 χρόνο που έχει φύγει από τη ζωή, να βρει απαντήσεις στα αμέτρητα «γιατί» που προέκυψαν μετά το θανάσιμο τροχαίο του γιου της, αλλά και να δώσει τέλος στις φήμες, τις διαδικτυακές κόντρες και τις "ανακρίβειες" που ακούγονται για το σπλάχνο που έχασε…

Έτσι το πρωί της Παρασκευής, η κυρία Παντελίδου κατέθεσε μηνύσεις εναντίον της Φρόσως Κυριάκου και της Μίνας Αρναούτη, τις δύο γυναίκες που είδαν το τέλος του Παντελή, τις δύο κοπέλες που επέβαιναν μαζί με τον αγαπημένο καλλιτέχνη στο μοιραίο τζιπ .

Φρόσω Κυριάκου και Μίνα Αρναούτη

Πιο συγκεκριμένα, η Αθηνά Παντελίδου και ο δικηγόρος της Χαράλαμπος Λυκούδης κατέθεσαν μήνυση εναντίον της Φρόσως Κυριάκου για ανθρωποκτονία από αμέλεια, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο, ότι τη θεωρούν οδηγό του μοιραίου τζιπ, ενώ κατέθεσαν μήνυση για ψευδορκία και εναντίον της Μίνας Αρναούτη.

Η κάμερα του Star συνάντησε την μητέρα του Παντελή Παντελίδη, η οποία όμως αρνήθηκε να κάνει κάποια δήλωση.

Πριν τις μηνύσεις, είχε προηγηθεί διαδικτυακή κόντρα μεταξύ της μητέρας του τραγουδιστή και της 31χρονης Μίνας. Αφορμή στάθηκε η γνωμάτευση των 3 τεχνικών συμβούλων της οικογένειας που αναφέρει πως ο τραγουδιστής ήταν συνοδηγός στο μοιραίο τζιπ κι όχι οδηγός.

Άμεση ήταν η απάντηση της Μίνας Αρναούτη. Η 31χρονη συνεπιβάτιδα του αγαπημένου τραγουδιστή σχολίασε τα συμπεράσματα των ιατροδικαστών με δύο γραμμές. Με μήνυμα της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, η Μίνα Αρναούτη έγραψε «Έχω κάνει φάκελο στο κινητό μου "οδηγοί 2017" . Σε κάθε αμάξι που μπαίνω φωτογραφίζω τον οδηγό ... δεν την ξαναπατάω». Το μήνυμα της προκάλεσε πολλά σχόλια. Μάλιστα, η 31χρονη συνεπιβάτιδα του Παντελίδη, συνέχισε να στέλνει τα μηνύματα της για την τραγική υπόθεση, κάνοντας λόγο για «λαδώματα». «Έμαθα ότι λάδωσαν και τους μεντεσέδες των δικαστηρίων», έγραψε χαρακτηριστικά η Μίνα Αρναούτη.

Μετά τις αναρτήσεις της Μίνας Αρναούτη, η οποία ζήτησε να την αποζημιώσουν μέχρι και την τελευταία γρατζουνιά, η μητέρα του τραγουδιστή ανέβασε στα social media το τελευταίο τραγούδι του γιου της, γράφοντας:  «Ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια δεν επιβάλλεται, κερδίζεται».

Η Μίνα Αρναούτη με τη σειρά της, απευθυνόμενη στην οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, έγραψε στο Facebook: «Φέρατε λουλούδια και;  ήταν βοήθεια αυτό; μάθατε που χτύπησα και την άλλη μέρα λεγάτε σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Δεν λογαριάζω τίποτα! Ούτε τα λεφτά, ούτε ό,τι πέρασα! Θα σας γονατίσω μόνο για το βίζιτα που είπατε».

H κόντρα των δυο γυναικών, όμως, είχε και συνέχεια, με την μητέρα του τραγουδιστή να απαντά «Σήμερα αποκαλύφθηκε το κίνητρο του ψεύδους».

«Έχετε μείνει με κάτι θαυμαστές από τα κατσάβραχα και με τα χρήματα που σας άφησε να πολεμάτε να πάρετε και αποζημίωση και καλά στο όνομα της αλήθειας», ανταπάντησε η Μίνα Αρναούτη, οδηγώντας τελικά την κυρία Αθηνά Παντελίδου στη δικαιοσύνη .

Να σημειωθεί πάντως, ότι η γνωμάτευση της τροχαίας ανέφερε πως οδηγός ήταν ο νεαρός τραγουδιστής.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», στην σελίδα με αριθμό 273 της πολυσέλιδης έκθεσης των πραγματογνωμόνων της Τροχαίας που είχε επιληφθεί του τροχαίου δυστυχήματος της 18ης Φεβρουαρίου και δημοσιεύτηκε στα τέλη του Ιανουαρίου, υπήρχε μια φωτογραφία που η οικογένεια δεν είχε λάβει. Σε αυτή την φωτογραφία απεικονίζεται το κλειδί του αυτοκινήτου του πανάκριβου τζιπ που οδηγούσε ο Παντελής, όπως μπορείτε να δείτε λίγο πιο πάνω. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, όταν η εν λόγω φώτο έφτασε στα χέρια των τεχνικών συμβούλων της οικογένειας Παντελίδη, τους έκανε εντύπωση ότι το κλειδί του αυτοκινήτου που παραδόθηκε στη συνέχεια στην οικογένεια, βρέθηκε σε σημείο που δεν ήταν ούτε το σημείο της πρόσκρουσης του αυτοκινήτου, ούτε το σημείο που κατέληξε το όχημα.

Αυτό που σημειώνεται δε, είναι πως πρόκειται για ένα ιδιαίτερο κλειδί, καθώς το εν λόγω όχημα κινούταν με συγκεκριμένο τρόπο. Επομένως δεν θα μπορούσε να φύγει από την θέση του έτσι απλά. Τα ερωτήματα της οικογένειας, είναι πώς βρέθηκε εκεί το κλειδί;

Αναρωτιούνται δηλαδή, με ποιόν τρόπο και ποιος ήταν αυτός που φρόντισε το κλειδί να βρεθεί αρκετά μέτρα μακριά από τον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top