Η BMW Z4 στην ξεχωριστή έκδοση Pure Impulse

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της

Η BMW Z4 στην ξεχωριστή έκδοση Pure Impulse

Όσοι λατρεύουν την ανόθευτη οδηγική απόλαυση σε ένα ανοιχτό μοντέλο της BMW M έχουν κάθε λόγο να προσβλέπουν τώρα στην έλευση της έκδοσης Pure Impulse της BMW Z4  Με το roadster του M.Y. 2024, για πρώτη φορά θα διατίθεται και χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων για την κορυφαία έκδοση. Ο νέος συνδυασμός κινητήρα/κιβωτίου ταχυτήτων αποτελεί το βασικό συστατικό ενός ελκυστικού εξοπλιστικού πακέτου που σχεδιάστηκε με σκοπό να απογειώσει τη χαρά της ‘open-top’ οδηγικής εμπειρίας σε διθέσιο όχημα.

Η BMW Z4 στην ξεχωριστή έκδοση Pure Impulse

Η έκδοση Pure Impulse περιλαμβάνει σχεδιαστικά χαρακτηριστικά M στο εσωτερικό καθώς και αποκλειστικές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, υπάρχει ένας μοχλός αλλαγής ταχυτήτων Μ και ένα ειδικό για το μοντέλο κάλυμμα κεντρικής κονσόλας, που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο του εξατάχυτου χειροκίνητου κιβωτίου της ειδικής έκδοσης. Η δερμάτινη επένδυση Vernasca σε χρωματισμό Cognac και μαύρες ραφές M - επίσης αποκλειστικά για την BMW Z4 M40i Pure Impulse - αποπνέει μία αίσθηση πολυτελούς κομψότητας και σπορτίφ φινέτσας. Η συγκεκριμένη συμπληρώνεται στο εσωτερικό από διακοσμητικές λωρίδες σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα.

Κατά τα άλλα, η ζήτηση για την BMW Z4 κατανέμεται μεταξύ δύο εκδόσεων που τροφοδοτούνται από εξαιρετικά αποδοτικούς τετρακύλινδρους κινητήρες με τεχνολογία BMW TwinPower Turbo. Ο κινητήρας κάτω από το καπό της BMW Z4 sDrive20i  αποδίδει μέγιστη ισχύ 145 kW/197 hp και συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων (στάνταρ).

Το εισαγωγικό μοντέλο διατίθεται προαιρετικά με το οκτατάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport, το οποίο είναι στάνταρ στην BMW Z4 sDrive30i των 190 kW/258 ίππων και παραμένει επίσης στοιχείο του βασικού εξοπλισμού για την BMW Z4 M40i που δεν διαθέτει τις προδιαγραφές της έκδοσης Pure Impulse 

Η BMW Z4 στην ξεχωριστή έκδοση Pure Impulse

Η έκδοση Pure Impulse διαθέτει επαναρυθμισμένη τεχνολογία πλαισίου και ζάντες ελαφρού κράματος M διαφορετικών διαστάσεων με διάμετρο 19” στον εμπρός άξονα και 20” στον πίσω. Περιλαμβάνονται επίσης αποκλειστικά σχεδιαστικά χαρακτηριστικά τόσο για τις εξωτερικές επιφάνειες όσο και για το εσωτερικό μέρος. Η BMW Z4 Pure Impulse θα διατίθεται προς πώληση στη Γερμανία, σε άλλες αγορές της Ευρώπης και στις ΗΠΑ. Νέες προσθήκες στη γκάμα των εξωτερικών χρωματισμών προσφέρονται και για τις υπόλοιπες εκδόσεις της BMW Z4.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top