Traction: Ο Κώστας Στεφανής συνταξιδεύει με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί

Κάθε Κυριακή στις 14:10 στο Star

Με καλεσμένη την art director του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί, με την πληθωρική προσωπικότητα και το ιδιαίτερο χιούμορ, ο Κώστας Στεφανής συνταξιδεύει μαζί της μέσα στο νέο Ford Puma.

Traction - Αιμίλιος Χειλάκης: Ποιο μέρος του πλανήτη θέλει να επισκεφτεί;

Μέσα στο αυτοκίνητο επικρατεί μια διαφορετική, “Ζεν” ατμόσφαιρα, διανθισμένη από τις … οδηγικές της ικανότητες και τις αποστομοτικές της ατάκες. Η κορύφωση έρχεται όταν στο Parking Challenge η Ζενεβιέβ…Ας μην τα αποκαλύψουμε όμως όλα τώρα. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης!

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο Traction: «Στον δρόμο με ενοχλεί το κινητό»

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    Mercedes-AMG A 35 Sedan: Η Mercedes παρουσίασε για πρώτη φορά την νέα A-Class και σε έκδοση sedan. Ο Μάνος Στεφανής με την Ινώ  Στεφανή, μας συστήνουν την κορυφαία έκδοση AMG A35, που συνδυάζει ιδανικά τις επιδόσεις, που προκύπτουν από τον δίλιτρο turbo κινητήρα των 306 ίππων, με τους χώρους και την πρακτικότητα, που προσφέρει ένα sedan αμάξωμα.
➢    Mazda2: Ο Μάνος Στεφανής με τον Θωμά Χούντρα,  ανακαλύπτουν το νέο  supermini της Mazda, το οποίο κάτω από τα τρίπτυχα «look, Touch and Feel», και «Ride, Drive and Feel» έχει να επιδείξει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Ένα αυτοκίνητο, που καταρρίπτει το μύθο πως η αξία ενός αυτοκινήτου είναι ευθέως ανάλογη του μεγέθους του.
➢    Toyota Corolla Hybrid: Η Toyota διαθέτει τεράστια εμπειρία σε υβριδικά οχήματα, που ξεπερνά τα 23 χρόνια. Η νέα Corolla εξοπλίζεται με δύο υβριδικά σύνολα κίνησης, που προσφέρουν αμφότερα μέγιστη οικονομία και φιλικότητα στο περιβάλλον
➢    Nissan Navara N-Guard: Ο Βασίλης Τσακίρογλου με την Ινώ Στεφανή μοιράζονται την κορυφαία έκδοση του Navara, που εκτός από μεγάλες δυνατότητες κίνησης σε εκτός δρόμου επιφάνειες, προσφέρει κορυφαίο εξοπλισμό και άνεση.


Δείτε το trailer της 18ης εκπομπής εδώ:  https://youtu.be/iD6rdIVq3Mk

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top