Traction vs MasterChef: Ο Κώστας Στεφανής συναντά τον Πάνο Ιωαννίδη

Συντονιστείτε την Κυριακή 14.6.20 στο Star

Δείτε το trailer της 20ης εκπομπής εδώ

Ο Κώστας Στεφανής συναντά τον γνωστό σεφ και κριτή του MasterChef 4, Πάνο Ιωαννίδη και απολαμβάνουν μαζί τις αρετές του νέου Renault Captur, σε μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και φιλική συζήτηση, αναλύοντας τις τεχνολογικές εξελίξεις του νέου γαλλικού crossover. 

Το «Traction» επέστρεψε και παρουσίασε το νέο Compact SUV της Mercedes

Μετά από πρόταση του Κώστα, ο Πάνος με την εξαιρετική γνώση της κουζίνας, περιγράφει πώς θα ήταν το Captur σαν ένα γκουρμέ πιάτο!

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του Star

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ Suzuki Vitara & S-Cross Hybrid: Η Suzuki έχει στρέψει τη φιλοσοφία και τη στρατηγική εξέλιξής της προς την υβριδική τεχνολογία, προκειμένου να παραδοθεί στις επόμενες γενιές ένα βιώσιμο περιβάλλον. H ιαπωνική εταιρεία διαθέτει μία πλήρως υβριδική γκάμα και ο Μάνος Στεφανής με την Ινώ Στεφανή και τον Θωμά Ευθυμίου, μας παρουσιάζουν τις υβριδικές εκδόσεις των Vitara και S-Cross.

➢ Ford Kuga Plug-In Hybrid: Ο Μάνος Στεφανής, ο Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή, μας γνωρίζουν το νέο Kuga, που προσφέρει τα περισσότερα εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Ford. Αξιολογούν τους χώρους, την πρακτικότητα, αλλά και τις ενδιαφέρουσες τεχνολογίες του SUV, όπως το Plug-in Hybrid σύστημα κίνησης, που προσφέρει και αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία.

➢ Skoda Octavia: Η πανδημία στέρησε από την Ελλάδα τη χαρά να φιλοξενήσει την πρώτη παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίασή της. Εντούτοις, η ολοκαίνουργια Octavia, στην 4η γενιά της, επιβεβαιώνει το γιατί αποτελεί το πλέον εμβληματικό μοντέλο της Skoda: Πιο ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη από ποτέ, έχει όλα τα προσόντα για να παραμείνει μπεστ-σέλερ.

➢ Harley-Davidson Low Rider: Η Low Rider καταργήθηκε το 2017 μαζί με την οικογένεια των Dyna. Όμως ύστερα από απαίτηση του κοινού της HD η Low Rider επέστρεψε. Φιλοξενούμενη από την οικογένεια των Softail πλέον, με πλούσια προίκα και τον ισχυρότερο κινητήρα της σειράς.

Συντονιστείτε την Κυριακή 14.6.20 στις 14:10 στο Star

Δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής «Traction»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top