Traction: Ο Στεφανής συναντά τον Δαδακαρίδη μέσα στη νέα Mercedes GLB

Κάθε Κυριακή στις 14:10 στο Star

Με εντυπωσιακή πορεία στο θέατρο, τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, όπου έχει αφήσει το στίγμα του με το πληθωρικό του ταλέντο, ο καταξιωμένος ηθοποιός Πυγμαλίων Δαδακαρίδης συναντιέται ξανά με τον Κώστα Στεφανή, ύστερα από 10 χρόνια, και αυτή τη φορά στο σαλόνι της νέας, εντυπωσιακής Mercedes GLB. 

Traction: Ο Μ. Λεβεντογιάννης μίλησε για όλα στον Κ. Στεφανή μέσα στο Leaf

Με πρόσφατες τις υποδειγματικές του ερμηνείες στο «Έτερος Εγώ» και στην «Ευτυχία», ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει με τον Κώστα για τις τεχνολογίες που μας  μεταφέρουν στο μέλλον της αυτοκίνησης. Συνδυάζοντας το χιούμορ με τον μεστό λόγο, το αποτέλεσμα  είναι άκρως ενδιαφέρον…
 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    Mitsubishi Outlander PHEV: Ο Μάνος Στεφανής, η Ινώ Στεφανή και ο Θωμάς Χούντρας, μοιράζονται την τεχνολογική ναυαρχίδα της Mitsubishi, που πρώτη παρουσίασε Plug In Hybrid SUV και το οποίο διατίθεται ήδη στη χώρα μας.
➢    Toyota RAV4: Το νέο Toyota RAV4 ακολουθεί πιστά τον δρόμο, που ως μοντέλο το 1994 άλλαξε δραστικά την εξέλιξη της αυτοκίνησης. Ο Θωμάς με τον Βασίλη Τσακίρογλου μας αναλύουν τα βήματα της εξέλιξης μέχρι σήμερα.
➢    BMW F900XR: Το νέο μοντέλο της BMW «γεφυρώνει» τις αρετές της F800 με αυτές της 1000XR. Αποτέλεσμα, μια ενδιαφέρουσα πρόταση με ιδιαίτερη ευκολία στη χρήση αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top