Το «Traction» επέστρεψε και παρουσίασε το νέο Compact SUV της Mercedes

Κάθε Κυριακή στις 14:10 στο Star

Στην πρώτη μετά-lockdown εκπομπή, και μπροστά σε μία νέα πραγματικότητα, το “TractioN” επανήλθε  στα δρώμενα, με ασφάλεια, υπευθυνότητα και κλίμα αισιοδοξίας! Η επιστροφή της εκπομπής στο τηλεοπτικό τοπίο συνδυάστηκε με την ολοκαίνουργια GLA. O Κώστας και ο Μάνος Στεφανής, μας παρουσίασαν το εντυπωσιακό Compact SUV της Mercedes.

Ζενεβιέβ στο Traction: «Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα όπως φαντάζονται»

Traction - Αιμίλιος Χειλάκης: Ποιο μέρος του πλανήτη θέλει να επισκεφτεί;

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    Hyundai i10: Ο Θωμάς  Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή, προσέγγισαν  λεπτομερώς το νέο Hyundai i10, που αποδεικνύει ότι ένα αυτοκίνητο πόλης μπορεί να συνδυάζει την πρακτικότητα και την ευελιξία με χώρους «δανεισμένους» από μεγαλύτερη κατηγορία.
➢    Mitsubishi Space Star: O Μάνος Στεφανής με την Ινώ Στεφανή και τον Βασίλη Τσακίρογλου, παρουσίασαν  το νέο Mitsubishi Space Star, προϊόν του φιλόδοξου project «Global Small». Το Space Star προορίζεται να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ενός συγκεκριμένου target group σε όλο τον κόσμο. Μια από τις πιο προσιτές επιλογές στην κατηγορία του με την εγγύηση και την αξιοπιστία της Mitsubishi.


➢    Audi A3 Sportback: Τέταρτη και πλέον προηγμένη γενιά ενός μοντέλου εξαιρετικά δημοφιλούς, με έντονο και ξεχωριστό χαρακτήρα. Η Audi ξεπερνά τον εαυτό της σε ποιότητα κατασκευής και εργονομία, ενώ εφοδιάζει το νέο A3 Sportback με ένα ολοκληρωμένο πακέτο ψηφιακών ευκολιών.
➢    Ducati Diavel 1260: H Diavel 1260 αποτελεί μια ωδή στην κομψότητα, που ξεχειλίζει δύναμη και υποσχέσεις. Με τον υπερσύγχρονο κινητήρα Testastretta DVT 1262 κ.εκ. μεταβλητού χρονισμού, αποδίδει 159 ίππους και μεταφέρει όλη την υπαρκτή τεχνολογία της Ducati σε μια επική μοτοσυκλέτα, που δεν κρύβει μυστικά, παρά μόνο εκπλήξεις.

➢    Rovaniemi 300: Σε μια προσπάθεια εξερεύνησης των ανθρώπινων ορίων, η δικιά μας Ινώ Στεφανή και ο κολυμβητής υπέρ-αποστάσεων Σπύρος Χρυσικόπουλος, επιχείρησαν να διανύσουν με τα πόδια μια απόσταση 300 χιλιομέτρων στο Ροβανιέμι της Φινλανδίας. Η περσινή επιτυχία τους στον αγώνα αντοχής Rovaniemi 150, ώθησε τους δυο αθλητές να ανεβάσουν κι άλλο τον πήχη και να δοκιμάσουν τις αντοχές τους στον αγώνα επιβίωσης Rovaniemi 300. Τί γίνεται όμως όταν η φύση έχει άλλα σχέδια;

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top