Ζενεβιέβ στο Traction: «Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα όπως φαντάζονται»

Κάθε Κυριακή στις 14:10 στο Star

Ο Κώστας Στεφανής υποδέχτηκε την art director του GNTM, Ζενεβιέβ Μαζαρί, μέσα στο νέο Ford Puma και μίλησαν για τις δυνατότητες του αυτοκινήτου αλλά και για τη ζωή της Ζενεβιέβ. 

«Το πιο εντυπωσιακό που έχω κάνει στη ζωή μου είναι ότι ζω και υπάρχω. Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα όπως φαντάζονται» είπε. 

Traction - Αιμίλιος Χειλάκης: Ποιο μέρος του πλανήτη θέλει να επισκεφτεί;

Σχετικά με τα παπούτσια που επιλέγει ανέφερε: «Είμαι υπέρ του τι σε κάνει να νιώθεις καλύτερα. Πιο πιτσιρίκα, φορούσα πιο συχνά τακούνι. Μετά τις γέννες μου είναι πολύ δύσκολο, αλλά συνεχίζω να το λατρεύω το ψηλοτάκουνο».

Μάλιστα αποκάλυψε ότι λατρεύει τους ποντιακούς χορούς, τους οποίους και χορεύει συχνά.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

➢    Mercedes-AMG A 35 Sedan: Η Mercedes παρουσίασε για πρώτη φορά την νέα A-Class και σε έκδοση sedan. Ο Μάνος Στεφανής με την Ινώ  Στεφανή, μας συστήνουν την κορυφαία έκδοση AMG A35, που συνδυάζει ιδανικά τις επιδόσεις, που προκύπτουν από τον δίλιτρο turbo κινητήρα των 306 ίππων, με τους χώρους και την πρακτικότητα, που προσφέρει ένα sedan αμάξωμα.
➢    Mazda2: Ο Μάνος Στεφανής με τον Θωμά Χούντρα,  ανακαλύπτουν το νέο  supermini της Mazda, το οποίο κάτω από τα τρίπτυχα «look, Touch and Feel», και «Ride, Drive and Feel» έχει να επιδείξει την κορυφαία ποιότητα κατασκευής. Ένα αυτοκίνητο, που καταρρίπτει το μύθο πως η αξία ενός αυτοκινήτου είναι ευθέως ανάλογη του μεγέθους του.
➢    Toyota Corolla Hybrid: Η Toyota διαθέτει τεράστια εμπειρία σε υβριδικά οχήματα, που ξεπερνά τα 23 χρόνια. Η νέα Corolla εξοπλίζεται με δύο υβριδικά σύνολα κίνησης, που προσφέρουν αμφότερα μέγιστη οικονομία και φιλικότητα στο περιβάλλον
➢    Nissan Navara N-Guard: Ο Βασίλης Τσακίρογλου με την Ινώ Στεφανή μοιράζονται την κορυφαία έκδοση του Navara, που εκτός από μεγάλες δυνατότητες κίνησης σε εκτός δρόμου επιφάνειες, προσφέρει κορυφαίο εξοπλισμό και άνεση.

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Traction»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top