TractioN: Τζίγγερ και Κώστας Στεφανής ξανά μαζί - Δείτε το trailer!

Μη χάσετε το νέο επεισόδιο την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στις 14:10

Δείτε το trailer του TractioN

Ένα από τα πιο επιτυχημένα δίδυμα στην ιστορία των ελληνικών αγώνων ράλι -και σίγουρα το πιο δημοφιλές για το κοινό- οι Τζίγγερ και Κώστας Στεφανής, βρίσκεται ξανά στο cockpit ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου! Επαναλαμβάνουν κάτι, που είχαν κάνει πριν από δύο χρόνια για το TractioN, ξεσηκώνοντας τους φίλους του σπορ, οι οποίοι είχαν εκφράσει, τότε, στα social media με ενθουσιασμό την επιθυμία να τους δουν ξανά σε πλήρη αγωνιστική δράση! 

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Θα ήταν ωραίο μέχρι το τέλος της ζωής μας να...»

Ωστόσο, αυτή τη φορά το γεγονός της επανασύνδεσης είναι τελείως διαφορετικό και ακόμη πιο ενδιαφέρον! Μπροστά στην κάμερα του TractioN, διανύουν τα πρώτα χιλιόμετρα με το ολοκαίνουργιο Ford Fiesta Rally 3!

Φορώντας τις αυθεντικές αγωνιστικές φόρμες τους, της δεκαετίας του '90, οι Τζίγγερ - Στεφανής πατούν τέρμα γκάζι, όπως πάντα άλλωστε, δοκιμάζοντας σε μια χωμάτινη διαδρομή τις δυνατότητες του Ford Fiesta Rally 3, ενός ξεχωριστού, σκληροπυρηνικού οχήματος, με σημερινή τεχνολογία σε κάθε του λεπτομέρεια.

To Τraction συνάντησε τη Lexie Alford- Θα διασχίσει 6 Ηπείρους

Μετά από «μπούκες», πλαγιολισθήσεις, άλματα και όλα όσα περιλαμβάνει το... μενού της οδήγησης ενός αγωνιστικού αυτοκινήτου, οι Τζίγγερ - Στεφανής μοιράζονται με τους τηλεθεατές του TractioN εμπειρίες, σκέψεις και την αίσθησή τους από την επάνοδο στο cockpit, φυσικά με τον δικό τους, μοναδικό τρόπο!

Ασφαλώς, όλα αυτά συμβαίνουν μόνο στο TractioN!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    CITRÖEN C5 AIRCROSS: Η ομάδα του TractioN δοκιμάζει το ανανεωμένο Citröen C5 Aircross! Χάρη στη διαφορετική σχεδιαστική ταυτότητα και με τα διάσημα, πλέον, για την άνεση και τη σταθερότητά τους, καθίσματα στο σαλόνι των επιβατών, το Citröen C5 Aircross έχει επιτύχει πωλήσεις άνω των 325.000 αυτοκινήτων τα τελευταία 3,5 χρόνια.

 

➢    DACIA SPRING: Το TractioN υποδέχεται το πιο φθηνό, ως προς την τιμή πώλησης, αμιγώς ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς! Το Dacia Spring προσφέρει μια πραγματικά ελκυστική επιλογή, για όσους αναζητούν ένα όχημα αστικής μετακίνησης, με μεγάλη ακτίνα δράσης, ευχρηστία και ευρυχωρία.
➢    YAMAHA XMAX 300: Ο Θανάσης Χούντρας αναλύει τη συνταγή επιτυχίας του XMAX 300, ενός από τα πιο επιτυχημένα Sport Scooter, που κυκλοφορούν σήμερα στην παγκόσμια αγορά. Best-seller στην κατηγορία του, το XMAX 300 ξεχωρίζει χάρη στη νέα «επιθετική» αισθητική του, τις επιδόσεις, την ασφάλεια στο δρόμο, αλλά και τη συνδεσιμότητα με smartphone κ.λπ. Όντας ευέλικτο, ποιοτικό αλλά και στιλάτο, το Yamaha XMAX 300 αποδεικνύει με την πρώτη ματιά γιατί κινείται με τόση άνεση στον... ανήφορο των πωλήσεων! 

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής
Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής
Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή
Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης
Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης
Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας
Εταιρία Παραγωγής: Prostef

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top