Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης: «Θα ήταν ωραίο μέχρι το τέλος της ζωής μας να...»

Όσα είπε ο ηθοποιός - σκηνοθέτης στο Traction

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο Traction

Στο τιμόνι ενός Kia EV9, του πρώτου αμιγώς ηλεκτρικού SUV, με τρεις σειρές θέσεων κάθισε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι μεν λάτρης της οδήγησης, ακόμη περισσότερο, όμως, απολαμβάνει το ταξίδι.

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης στο Traction

Υπάρχουν όμως πράγματα που τον ενοχλούν στον δρόμο. «Με ενοχλεί η ασυδοσία των αυτοκινήτων και των μηχανών. Με ενοχλεί όταν οι μηχανές είναι στις διαβάσεις. Εγώ προσπαθώ να μην πατώ τις διαβάσεις. Πρέπει να σου ομολογήσω ότι προσπαθώ να τηρήσω τον νόμο όσο μπορώ σε μια πόλη που οι περισσότεροι δεν τηρούν τους κανόνες. Έρχεται αυτή η αμήχανη στιγμή που όταν κάποιος τηρεί τους κανόνες αρχίζει να νιώθει…ήρωας του Ντοστογιέφσκι. Θα ήταν πολύ ωραίο μέχρι το τέλος της ζωής μας να δούμε πως κάπως αυτό αλλάζει», είπε στο Traction ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

Μαρκουλάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο και την πρώην σύζυγό του

Πάνω από όλα είναι ένας υπερήφανος μπαμπάς. Με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη αναφέρθηκε στον γιο του. «Ο Γιώργος είναι 18 ετών και σπουδάζει ιατρική στο Μιλάνο της Ιταλίας. Αυτό που αξίζει τον κόπο σε έναν νέο άνθρωπο είναι να βρει έναν τρόπο να πραγματοποιήσει τον εαυτό του.  Και τον εαυτό του ανεπηρέαστο από μια δυναμική που μπορεί να θέσει ένας γονιός που έχει ένα ισχυρό αποτύπωμα κάπου. Ξέρεις μπορεί το παιδί μετά να την πατήσει και να οδηγηθεί σε όνειρα που δεν είναι ακριβώς δικά του».

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Traction

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top