Μαρκουλάκης: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γιο και την πρώην σύζυγό του

«Ο γιος μου είναι 18 ετών και σπουδάζει ιατρική στο Μιλάνο»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν τον απολαμβάνουμε στον ρόλο του Ανδρέα Βρεττού στη σειρά ο Γιατρός.

Μπορεί για τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη να είναι ρόλος, αλλά για τον 18χρονο γιο του είναι πραγματικότητα, καθώς αποφάσισε να σπουδάσει ιατρική.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που ο γιος μου θέλει να γίνει γιατρός, όπως θα χαιρόμουν για το ο,τιδήποτε θέλει. Ο γιος μου είναι 18 ετών και σπουδάζει ιατρική στο Μιλάνο. Δεν ξέρω τι δρόμο θα ακολουθήσει γιατί κάνει και ένα δύσκολο πτυχίο. Δεν πιστεύω ότι έχει δει τη σειρά που υποδύομαι τον γιατρό. Έχουμε τρομερά καλή σχέση. Όσα χρόνια μεγάλωνε ο Γιώργος εγώ δεν έπαιζα στην τηλεόραση», είπε αρχικά στην εκπομπή Στούντιο 4.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alpha TV (@alphatv)

Χαίρεται που ο γιος του διάλεξε ένα απαιτητικό επάγγελμα και όχι την υποκριτική γιατί όπως είπε το επάγγελμα του ηθοποιού στα μάτια ενός παιδιού είναι λαμπερό, αλλά είναι λανθασμένα λαμπερό. «Χαίρομαι που ο γιος μου έχει επιλέξει έναν δρόμο με απαιτήσεις, δε θα ήθελα να ασχοληθεί με την υποκριτική γιατί το δικό μας επάγγελμα στα παιδικά μάτια φαίνεται πολύ λαμπερό, λανθασμένο λαμπερό. Μπορεί αυτό να παρασύρει ένα παιδί που η αρχική του κλίση δεν ήταν αυτή, αλλά λόγω των γονιών του, στράφηκε εκεί. Δε γίνεται κάποιος να γίνει καλλιτέχνης, αν δεν είναι μανιακός. Τόνισα στον γιο μου, ότι το όνειρό μου είναι να πετύχει το δικό του όνειρο».  


Όσο για το πώς είναι η σχέση με την πρώην σύζυγό του, Έρση Ξενάκη και μητέρα του παιδιού του ανέφερε: «Με την πρώην σύντροφό μου και μητέρα του γιου μου έχουμε πάρα πολύ καλή σχέση. Μπορείς να μη ζεις στο ίδιο σπίτι και τα πράγματα να είναι μια χαρά. Μέχρι να φύγει ο γιος μου στο Μιλάνο, μέναμε μαζί και τα πηγαίναμε πολύ καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top