«Traction»: Ο Κώστας Στεφανής υποδέχεται τον Χρήστο Λούλη

Συντονιστείτε την Κυριακή 21/6/20 στις 14:10 στο Star

H θρυλική εκπομπή  TractioN φιλοξενεί τον ηθοποιό Χρήστο Λούλη, ο οποίος με το σπάνιο ταλέντο του έχει κατακτήσει το βραβείο Δημήτρης Χορν, από τις μεγαλύτερες διακρίσεις, που μπορεί να έχει ένας ηθοποιός στη χώρα μας.

Ο Πάνος Ιωαννίδης στο... τιμόνι με τον Κώστα Στεφανή

Audi RS6  Traction Κώστας Στεφανής Χρήστος Λούλης

Έχοντας μοναδικές και εκπληκτικές παραστάσεις στο ενεργητικό του, έρχεται στο TractioN και μαζί με τον Κώστα Στεφανή μας παρουσιάζουν το επίσης μοναδικό Audi RS6 των 600 ίππων με την τετρακίνηση Quattro και τις εντυπωσιακές επιδόσεις, που κόβουν την ανάσα!

Ζενεβιέβ στο Traction: «Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα όπως φαντάζονται»

Audi RS6  Traction Κώστας Στεφανής Χρήστος Λούλης

Audi RS6  Traction Κώστας Στεφανής Χρήστος Λούλης

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

➢ Peugeot e-208: Ο Μάνος Στεφανής, ο Βασίλης Τσακίρογλου και η Ινώ Στεφανή, παρουσιάζουν το αμιγώς ηλεκτροκίνητο 208, το μοντέλο που οδηγεί την Peugeot στο μέλλον. Έχοντας ήδη βραβευτεί ως το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς», το e-208 αποτελεί απτή απόδειξη ότι το αύριο ανήκει στην ηλεκτροκίνηση, ενώ ξεχωρίζει ως μια σύγχρονη, ολοκληρωμένη -και εντελώς απαλλαγμένη από ρύπους- λύση για κάθε είδους ανάγκες μετακίνησης.

➢ Kia XCeed: Tο νέο coupe crossover της Kia, η οποία το αποκαλεί CUV (Crossover utility Vehicle), δανείζεται μόνο δύο πόρτες από το κλασικό Ceed, μια και είναι ένα απόλυτα διαφορετικό αυτοκίνητο. Ο Μάνος Στεφανής με τον Θωμά Χούντρα και τον Βασίλη Τσακίρογλου, προσεγγίζουν τις αρετές ενός επιβλητικού αυτοκινήτου.

➢ Seat Leon: Στην 4η γενιά του, το εμβληματικό μοντέλο της Seat εμφανίζεται πιο σύγχρονο και πιο δυναμικό από ποτέ και με το δικό του τρόπο γιορτάζει τα 70α γενέθλια της ισπανικής εταιρείας. Πλούσια εξοπλισμένο και εξαιρετικά ποιοτικό, το νέο Leon θα διατίθεται σε πληθώρα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης, ντίζελ, CNG αλλά και με υβριδικά κινητήρια σύνολα.

➢ Vespa Elettrica: H Vespa Elettrica μετράει ήδη 2 χρόνια στην παραγωγή ως η μόνη ευρωπαϊκή ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα, από το Piaggio Group. Για το 2020 απέκτησε και δεύτερο μοντέλο με μεγαλύτερο κινητήρα ενώ για πρώτη φορά η ονοματοδοσία του μοντέλου ήρθε από την τελική του ταχύτητα! Elettrica 70 km/h και Elettrica 45 km/h!

Δείτε όλα τα επεισόδια του «Traction»
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top