Ο Πάνος Ιωαννίδης στο... τιμόνι με τον Κώστα Στεφανή

Όσα είπε ο κριτής του MasterChef στο «Traction»

O Πάνος Ιωαννίδης άφησε για λίγο την κουζίνα του MasterChef και συνάντησε τον Κώστα Στεφανή. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Traction» και ο γνωστός σεφ πήγαν μία χαλαρή βόλτα με το Renault Captur.

Ο Πάνος Ιωαννίδης ανέφερε ό,τι αυτό που τον ενοχλεί στον δρόμο όταν οδηγεί είναι ο ίδιος ο δρόμος. «Έχουμε πάρα πολύ όμορφα μέρη στην Ελλάδα και θα ήθελα να έχουμε πιο… περιποιημένους δρόμους. Να μην έχουμε αυτούς τους σπασμένους, παλιούς και διορθωμένους δρόμους».

Ζενεβιέβ στο Traction: «Δεν έχω κάνει πολλά πράγματα όπως φαντάζονται»

Κώστας Στεφανής - Πάνος Ιωαννίδης

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο lockdown λόγω του κορωνοϊού λέγοντας πως όλη αυτή η περιπέτεια μας άλλαξε ως λαό. «Καθίσαμε και σκεφτήκαμε πολλά πράγματα. Βάλαμε άλλες προτεραιότητες. Αυτό το αναγκαστικό break, το χειρόφρενο που τραβήξαμε μας έκανε να επαναπροσδιορίσουμε τις ζωές μας. Ευτυχώς, είναι μία κατάσταση που θα φύγει. Έχουμε ξεπεράσει πολλά πράγματα, θα ξεπεράσουμε κι αυτό. Η κανονικότητα είναι πολύ κοντά», είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.

Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα του Star

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ Suzuki Vitara & S-Cross Hybrid: Η Suzuki έχει στρέψει τη φιλοσοφία και τη στρατηγική εξέλιξής της προς την υβριδική τεχνολογία, προκειμένου να παραδοθεί στις επόμενες γενιές ένα βιώσιμο περιβάλλον. H ιαπωνική εταιρεία διαθέτει μία πλήρως υβριδική γκάμα και ο Μάνος Στεφανής με την Ινώ Στεφανή και τον Θωμά Ευθυμίου, μας παρουσιάζουν τις υβριδικές εκδόσεις των Vitara και S-Cross.

➢ Ford Kuga Plug-In Hybrid: Ο Μάνος Στεφανής, ο Θωμάς Ευθυμίου και η Ινώ Στεφανή, μας γνωρίζουν το νέο Kuga, που προσφέρει τα περισσότερα εξηλεκτρισμένα συστήματα κίνησης από οποιοδήποτε άλλο μοντέλο της Ford. Αξιολογούν τους χώρους, την πρακτικότητα, αλλά και τις ενδιαφέρουσες τεχνολογίες του SUV, όπως το Plug-in Hybrid σύστημα κίνησης, που προσφέρει και αμιγώς ηλεκτρική λειτουργία.

➢ Skoda Octavia: Η πανδημία στέρησε από την Ελλάδα τη χαρά να φιλοξενήσει την πρώτη παγκόσμια δημοσιογραφική παρουσίασή της. Εντούτοις, η ολοκαίνουργια Octavia, στην 4η γενιά της, επιβεβαιώνει το γιατί αποτελεί το πλέον εμβληματικό μοντέλο της Skoda: Πιο ολοκληρωμένη και τεχνολογικά προηγμένη από ποτέ, έχει όλα τα προσόντα για να παραμείνει μπεστ-σέλερ.

➢ Harley-Davidson Low Rider: Η Low Rider καταργήθηκε το 2017 μαζί με την οικογένεια των Dyna. Όμως ύστερα από απαίτηση του κοινού της HD η Low Rider επέστρεψε. Φιλοξενούμενη από την οικογένεια των Softail πλέον, με πλούσια προίκα και τον ισχυρότερο κινητήρα της σειράς.

Δείτε όλα τα επεισόδια της εκπομπής «Traction»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top