Χάρης Ρώμας: Η ηλικία, η πρώην σύζυγος και το πραγματικό του όνομα

Ο αγαπημένος ηθοποιός σήμερα γίνεται 64 χρόνων

Χάρης Ρώμας: «Θα μπορούσα να είμαι και μπαμπάς σήμερα» / Βίντεο mega

Σήμερα ο πολυτάλαντος Χάρης Ρώμας κλείνει τα 64 του χρόνια. Πρόκειται για έναν πολύ αγαπητό ηθοποιό, σεναριογράφο, στιχουργό, σκηνοθέτη και πολιτικό, ο οποίος αποτελεί ένα ολόκληρο κεφάλαιο στην ιστορία της τηλεόρασης, με πλήθος επιτυχιών να συνοδεύουν το βιογραφικό του.

Χάρης Ρώμας: «Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haris Romas (@harisromas)

 

Τι πρέπει να γνωρίζουμε για τον Χάρη Ρώμα

  • Γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου το 1960 στον Πειραιά, ενώ έπειτα από 6 χρόνια η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα
  • Το πραγματικό του όνομα είναι Χαράλαμπος Ρασσιάς. Το επίθετο Ρώμας είναι της μητέρας του και έγινε με αυτό γνωστός, αφού ο πατέρας του, του απαγόρευσε ρητώς να χρησιμοποιήσει το επίθετό του, καθώς ήταν αντίθετος στο να ασχοληθεί ο γιος του με την υποκριτική
  • Με τον πατέρα του συμφιλιώθηκε λίγο πριν από τον θάνατό του
  • Λατρεύει την ανιψιά του Έφη Ρασσιά, που είναι κόρη της αδελφής του
  • Αποφοίτησε από τη σχολή Μωραΐτη και εισήχθη στην Ιατρική σχολή Αθηνών
  • Όταν σπούδαζε ιατρική, σε ηλικία 25 ετών παντρεύτηκε μία συμφοιτήτριά του και ο γάμος τους διήρκεσε 2 χρόνια
  • Ο Χάρης Ρώμας αντί για γιατρός, επέλεξε να γίνει ηθοποιός και σπούδασε στις δραματικές σχολές του Θεάτρου Τέχνης και Κατσέλη.
  • Ο λογαριασμός του στο instagram είναι harisromas

Ρώμας: «Ξαναείδα τον πατέρα μου στο φέρετρο, ο θάνατος είναι πολύ οδυνηρό»

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haris Romas (@harisromas)

 

«Το Καφέ της Χαράς»: Τι είπε η τηλεοπτική «Βάλια» για το φινάλε της σειράς

Ο γάμος σε νεαρή ηλικία και η πρώην σύζυγός του

Γενικότερα, ο Χάρης Ρώμας είναι από τους ανθρώπους εκείνους που εάν και δημόσιο και δημοφιλές πρόσωπο, προσπαθεί να διαφυλάξει την προσωπική του ζωή, κρατώντας τη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Παρόλα αυτά, ο ίδιος είχε εκμυστηρευτεί δημόσια ότι όταν φοιτούσε την Ιατρική σχολή είχε σχέση με μία συμφοιτήτριά του, με την οποία παντρεύτηκαν λίγο καιρό αργότερα και ότι ο γάμος τους διήρκησε για 2 χρόνια.

Μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αποκάλυψε ότι γενικότερα είναι πολύ καλός σύντροφος και δεν θέλουν να τον χάσουν από την εκάστοτε σχέση και ότι την περίοδο που ήταν παντρεμένος ένιωσε εγκλωβισμένος, και αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισε να τον λήξει έπειτα από δύο χρόνια. Επίσης, έκανε γνωστό το γεγονός οτι η πρώην σύζυγός του είχε μείνει έγκυος, ωστόσο έχασε το παιδί. Συγκεκριμένα είχε πει: «Είχε μείνει έγκυος η σύζυγός μου, αλλά έχασε το παιδί. Δεν το έριξε, το έχασε. Θα μπορούσα τώρα να είμαι πατέρας ενός μεγάλου παιδιού».

Ρώμας: Κινήθηκε νομικά κατά δημοσιογράφου για την υπόθεση του Κολωνού

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Haris Romas (@harisromas)

Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή αυτή την περίοδο, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε σε συνέντευξή του πριν από κάποιο διάστημα στην εκπομπή «OPEN Weekend» ότι είναι σε μία νέα σχέση και πολύ ευτυχισμένος. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, είχε δηλώσει: «Ο Άγιος Βασίλης μας έφερε νωρίτερα μια σχέση. Την έφερε νωρίτερα, όχι ότι το έψαχνα, να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί πολλοί σου λένε ότι… βγήκες στη γύρα κατευθείαν με το που χώρισες;» Και συνέχισε, λέγοντας: «Αυτό το φέρνει η τύχη, το φέρνει η μοίρα, έρχεται μπροστά σου. Θα δούμε κιόλας γιατί πρέπει να είσαι επιφυλακτικός όταν βγαίνεις από μια σχέση δέκα χρόνων. Αυτό που μου άρεσε στη νέα μου σχέση ήταν που μου είπε, όχι σ’ αγαπώ, όχι μου αρέσεις, όχι σε ονειρεύομαι, αλλά ήταν η στιγμή που μου είπε σε πιστεύω».

Οι πιο επιτυχημένες σειρές του Χάρη Ρώμα

Οι σειρές του έχουν αγαπηθεί όσο λίγες και έχουν κάνει ρεκόρ τηλεθέασης. Ο ίδιος, μαζί με την Άννα Χατζησοφιά αποτελούν ένα από τα πιο επιτυχημένα συγγραφικά δίδυμα και όχι άδικα. Κάποιες από αυτές είναι: 

  • «Οι Μεν Και Οι Δεν»
  • «Κωνσταντίνου και Ελένης»
  • «Το καφέ της Χαράς»
  • «Δεληγιάννειον Παρθεναγωγείον»
  • «Εξ αδιαιρέτου»
  • «Σας έπιασα στα πράσα»
  • «Γάμος με τα όλα του»
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top