Ρώμας: «Ξαναείδα τον πατέρα μου στο φέρετρο, ο θάνατος είναι πολύ οδυνηρό»

«Θα μπορούσα να είμαι και μπαμπάς σήμερα»

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την απώλεια του πατέρα του στο Πάμε Δανάη

Είναι γνωστός για τις τηλεοπτικές σειρές «Οι μεν και οι δεν», «Κωνσταντίνου και Ελένης» και «Το καφέ της Χαράς» που γνώρισαν επιτυχία.
Ο Χάρης Ρώμας αφηγήθηκε άγνωστες πτυχές της ζωής του  και μίλησε για την απώλεια του πατέρα του.

Ρώμας: Με Λεκάκη και Μυριαγκού, 22 χρόνια μετά το Κωνσταντίνου & Ελένης

Ο αείμνηστος πατέρας του ηθοποιού του είχε απαγορεύσει να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα καθώς το όνειρό του ήταν να τον δει γιατρό, γεγονός που προκάλεσε ρήξη στην σχέση τους.

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την απώλεια του πατέρα του και τον γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν/ φωτογραφία NDP / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για την απώλεια του πατέρα του και τον γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν/ φωτογραφία NDP / ΕΛΛΗ ΠΟΥΠΟΥΛΙΔΟΥ

Τότε ήταν που αποφάσισε να  υιοθετήσει το επώνυμο της μητέρας του και έκανε καριέρα ως Χάρης Ρώμας και όχι ως Χάρης Ρασσιάς. Οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν λίγο πριν το θάνατο του πατέρα του, μετά από μία δύσκολη διαδικασία.

Χάρης Ρώμας: Γιατί Άλλαξε Το Επίθετό Του;

«Θυμάμαι το μεγάλο σοκ όταν ταξίδευα για τη Σαντορίνη και με φώναξε ο καπετάνιος του πλοίου για να μου πει ότι ο πατέρας μου πέθανε. Ξαναείδα τον πατέρα μου στο φέρετρο. Η απώλεια και ο θάνατος είναι κάτι πολύ οδυνηρό» είπε αρχικά στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Χάρης Ρώμας: «Θα μπορούσα να είμαι και μπαμπάς σήμερα»


Πριν από αρκετά χρόνια ο ηθοποιός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, αλλά μετά από δυο χρόνια ένιωσε πως εγκλωβίζεται και αποφάσισε να χωρίσει.

«Όταν της είπα ότι θέλω να φύγω από τον γάμο, μου είπε «δεν το πιστεύω, εγώ είμαι πολύ ευτυχισμένη» και αυτό δε θα το ξεχάσω ποτέ. Θα μπορούσα να είμαι και μπαμπάς σήμερα, η συγκεκριμένη γυναίκα με την οποία υπήρξα παντρεμένος έχει σήμερα τρία παιδιά και μένει στο Χαλάνδρι», πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top