«Το Καφέ της Χαράς»: Τι είπε η τηλεοπτική «Βάλια» για το φινάλε της σειράς

Η Έφη Ρασσιά είναι ζευγάρι με τον «Μανωλάκη»;

«Το Καφέ της Χαράς» θα ρίξει αυλαία το καλοκαίρι όπου και θα ολοκληρωθεί αυτή η τηλεοπτική σεζόν.

Η Έφη Ρασσιά μία εκ των πρωταγωνιστών μίλησε για το φινάλε της δημοφιλούς σειράς λέγοντας πως η τελευταία ημέρα των γυρισμάτων ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη.

Θύμα διαδικτυακής απάτης η «Βάλια» από το «Καφέ της Χαράς»

«Η τελευταία σκηνή ήταν με τη Ρένια Λουιζίδου, ήταν και χαμηλός ο φωτισμός και ήταν σαν μυσταγωγία. Ήταν πολύ συγκινητικό. Στο τελευταίο γύρισμα όλοι βουρκώσαμε, κανένας δε δάκρυσε. Δεν είχε την αίσθηση του αποχωρισμού, μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν σαν πάρτι», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Στη φωλιά των Κου Κου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη.

Χάρης Ρώμας: Δε θα συνεχιστεί «Το Καφέ της Χαράς»

Τι θα δούμε άραγε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες όταν θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο; «Το τελευταίο επεισόδιο του “Καφέ της Χαράς” θα έχει συγκίνηση, μια χαρά και μια λυπητερή απόχρωση. Η Χαρά και η Βάλια θα είναι χαρούμενες. Εγώ θα προτιμούσα στο τέλος η Βάλια να είναι μόνη της», ανέφερε η τηλεοπτική «Βάλια Χάσκα».

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο Χάρης Ρώμας ετοιμάζει τη νέα του σειρά και πολλοί αναρωτιούνται αν θα δούμε εκεί τη νεαρή ηθοποιό, μιας και ο ηθοποιός είναι θείος της. «Αποφασίσαμε από κοινού με τον Χάρη Ρώμα το επόμενο βήμα μου να είναι χώρια από εκείνον, οπότε δε θα είμαι στη νέα του σειρά», ξεκαθάρισε η ίδια.

Ο δημοσιογράφος της εκπομπής δε θα μπορούσε να μην τη ρωτήσει και για τη σχέση της με τον Πάρη Σκορτσολιά. Η Έφη Ρασσιά διέψευσε τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον τηλεοπτικό «Μανωλάκη» τονίζοντας:  «Με τον Πάρη δεν είμαστε μαζί. Με τους φίλους μου είμαι πολύ τρυφερή, αλλά αν μου αρέσει κάποιος, δεν του μιλάω. Έχω κάνει υπέρβαση για τον έρωτα».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»
Διαβάστε όλες τις lifestyle ειδήσεις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top