Ρώμας: Κινήθηκε νομικά κατά δημοσιογράφου για την υπόθεση του Κολωνού

«Με εμπλέκει κάνοντας μια τεράστια χοντράδα, απρέπεια, αίσχος» είπε

Χάρης Ρώμας

Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι κινήθηκε νομικά εναντίον δημοσιογράφου που τον εμπλέκει στην υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό, λόγω κάποιων κοινών φωτογραφιών με τον κατηγορούμενο.

«Δεν έκανα αγωγή. Κίνησα τη διαδικασία του αυτόφωρου. Η συγκεκριμένη δημοσιογράφος που δηλώνει τοποθετημένη και στην ευρύτερη αριστερά, σε ένα site που διαβάζεις ακραία, με εμπλέκει… Αισθάνεται η συγκεκριμένη κυρία ότι οι πολιτικές μας ιδέες δεν συνάδουν και έτσι είναι 100%. Με εμπλέκει κάνοντας μια τεράστια χοντράδα, απρέπεια, αίσχος, κάνοντας ένα ψήφισμα στο Twitter, το οποίο λέει: “Πιστεύετε ότι ο Χάρης Β-Ρώμας ήξερε ότι ο βιαστής και μαστροπός βίαζε και εξέδιδε το κοριτσάκι; Α) Ναι το ήξερε το καθίκι. Β) Όχι δεν το ήξερε”. Δηλαδή σπρώχνει και τον κόσμο προς το “καθίκι”.», είπε ο Χάρης Ρώμας στην Κατερίνα Καινούργου και την εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου βρέθηκε καλεσμένος.

Μάλιστα, σε συγκεκριμένο σημείο της συζήτησης με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε πως υπάρχει ένα site το οποίο πρόσφατα κάνοντας κριτική για μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο, χρησιμοποίησε μια φωτογραφία του στην οποία φαίνεται να φιλά το παιδί μιας φίλης του.

«Η κριτική που δέχτηκα από προσκείμενο site για την υποψηφιότητά μου στον δήμο Χαλανδρίου, τελείωνε με μια φωτογραφία που φιλάω ένα παιδάκι που το κρατάει από το χέρι της μια φίλη μου, λέγοντας: “Θυμίζουμε στον κύριο Ρώμα ότι τα παιδάκια δεν τα φιλάμε και δεν τα χαϊδεύουμε”. Ένα site το οποίο λιβανίζει την νυν διοίκηση του δήμου και κάνει στον Χάρη Ρώμα μια κριτική» είπε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας.

«Στην κοπέλα την φερόμενη ως δημοσιογράφο θα το πάω μέχρι τέλους. Δεν θα αφήσω να πέσει τίποτα από εδώ και πέρα. Υπάρχει πολιτική σκοπιμότητα», τόνισε ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top