Χάρης Ρώμας: «Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται»

«Ένας συνάδελφος με είδε στο Ηρώδειο και μου είπε “εσύ είσαι βόδι”»

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Χάρη Ρώμα στο «The 2Night Show»

Ειλικρινής και αυθόρμητος ο Χάρης Ρώμας μίλησε ανοιχτά για το bullying που υπέστη όταν πήρε κάποια παραπανίσια κιλά.

Ρώμας: «Ξαναείδα τον πατέρα μου στο φέρετρο, ο θάνατος είναι πολύ οδυνηρό»

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος πριν από κάποια χρόνια αποφάσισε να κόψει το κάπνισμα και τότε η ζυγαριά έδειξε συν 20 κιλά.

«Νεότερος δεν έδινα σημασία για το bullying που δέχονται άνθρωποι με παραπάνω κιλά. Εγώ όταν είχα κόψει το κάπνισμα είχα πάρει πάνω από είκοσι κιλά», δήλωσε αρχικά στην εκπομπή «The 2Night Show».

O Χάρης Ρώμας έβαλε τα κλάματα στη σκηνή

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τα παραπανίσια κιλά που πήρε και την αλλαγή στην εμφάνισή του

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τα παραπανίσια κιλά που πήρε και την αλλαγή στην εμφάνισή του

Χάρης Ρώμας: «Όταν το έμαθα έκλαψα πολύ και από τύψεις»

Ο Χάρης Ρώμας με μακρύ μαλλί και δερμάτινο τζάκετ σε ηλικία 23 ετών!

Πέρασα αυτό το στάδιο και μπορώ να πω πως κάποια στιγμή αισθάνθηκα υπέρβαρος. Εσύ βλέπεις ότι υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση πάνω σου, να έχεις στο κεφάλι σου και ανθρώπους που ευθαρσώς σου λένε «πώς έγινες έτσι. Το λέω γιατί μου έχει τύχει. Γνωστός συνάδελφος με είδε στο Ηρώδειο και μου είπε: «Ρώμα, πώς έγινες έτσι και είσαι και πρωταγωνιστής; Εσύ είσαι βόδι. Ένιωσα πολύ άσχημα», πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας.

Η ενασχόληση με την πολιτική και η απάντηση στις λοιδορίες


Όπως είναι ήδη γνωστό ο Χάρης Ρώμας είναι υποψήφιος για τον δήμο Χαλανδρίου. Ο ίδιος σχολίασε και τα αρνητικά σχόλια που δέχεται λόγω της ενασχόλησής του με τα κοινά.

«Μου αρέσει η επαφή με τον κόσμο και το κάνω χωρίς κανένα θεατρινισμό. Ήμουν και πριν. Το ξέρουν κι οι συνάδελφοί μου. Ήμουν πάντα αυτός που ο Μπέζος του έλεγε αγαπητέ σταμάτα να αγκαλιάζεσαι με τον κόσμο, δεν είναι η δουλειά μας. Παρότι λοιδορούμαι από μια μερίδα ανθρώπων που αισθάνονται ανταγωνιστικά, από την άλλη εισπράττω μεγάλη αγάπη από πολύ κόσμο. Αυτό είναι και μια ανταμοιβή».

«Θα σου πω και κάτι για τις λοιδορίες και θα το κλείσω γιατί θα συνεχίσουν να λένε για τον επικίνδυνο και για αυτόν που έχει δυναμική για να αλλάξει τα πράγματα. Δεν μου αρέσουν οι παροιμίες γιατί ανατρέπονται. Η μία που πιστεύω πραγματικά είναι το καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται. Αν είσαι καθαρός, είσαι πραγματικά και δεν αισθάνομαι κανένα φόβο», συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top