Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο Traction: «Στον δρόμο με ενοχλεί το κινητό»

Κάθε Κυριακή στις 14:10 στο Star με τον Κώστα Στεφανή

Ο καταξιωμένος ηθοποιός της μικρής και μεγάλης οθόνης, καθώς και του θεάτρου, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, συνάντησε τον Κώστα Στεφανή, για δεύτερη φορά μετά από 10 χρόνια!

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε μέσα στην εντυπωσιακή Mercedes GLB και μίλησε για το πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος σκέψης του όσο και για την επιτυχία του «Έτερος Εγώ». 

«Μεγαλώνοντας, θεωρώ ότο το βασικό συστατικό στα πράγματα είναι η αγάπη και το πάθος που έχουμε σε αυτό που κάνουμε» είπε ο Δαδακαρίδης. 

«Η πρώτη επαφή με τον κινηματογράφο ήταν λίγο ζόρικη. Καταφέραμε και φτιάξαμε και το δεύερο κομμάτι του Έτερος Εγώ και τώρα ετοιμάζουμε το τρίτο κομμάτι που θα ονομάζεται Κάθαρσις» είπε ο γνωστός ηθοποιός. 

«Στον δρόμο με ενοχλεί το κινητό τηλέφωνο. Καταλαβαίνω την ορμή της νιότης, αλλά θα ήθελα κάθε φορά να τον κάνω να σκεφτεί πόσες φορές ακόμα θέλει να δει τα πρόσωπα που αγαπάει» είπε ο Δαδακαρίδης αναφερόμενος στο... γκάζι που πατούν ανεξέλεγκτα οι οδηγοί. 

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης πριν από 10 χρόνια στο Traction 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής
➢    Mitsubishi Outlander PHEV: Ο Μάνος Στεφανής, η Ινώ Στεφανή και ο Θωμάς Χούντρας, μοιράζονται την τεχνολογική ναυαρχίδα της Mitsubishi, που πρώτη παρουσίασε Plug In Hybrid SUV και το οποίο διατίθεται ήδη στη χώρα μας.
➢    Toyota RAV4: Το νέο Toyota RAV4 ακολουθεί πιστά τον δρόμο, που ως μοντέλο το 1994 άλλαξε δραστικά την εξέλιξη της αυτοκίνησης. Ο Θωμάς με τον Βασίλη Τσακίρογλου μας αναλύουν τα βήματα της εξέλιξης μέχρι σήμερα.
➢    BMW F900XR: Το νέο μοντέλο της BMW «γεφυρώνει» τις αρετές της F800 με αυτές της 1000XR. Αποτέλεσμα, μια ενδιαφέρουσα πρόταση με ιδιαίτερη ευκολία στη χρήση αλλά και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top